17 de gener de 2020 17/1/20

Anna Alvado serà la candidata a l'alcaldia d'Altea amb Trellat

Anna Alvado serà la candidata a l'alcaldia d'Altea amb Trellat - (foto 1)

  Anna Alvado liderarà la llista d'Altea amb Trellat comptant amb el suport de tota l'assemblea del partit i amb el ple suport de la seua companya de partit i govern, Bea Nomdedéu.

  La candidata ha fet un pas avant per a assegurar que se sent “plena d'energia i carregada d'il·lusió de cara a augmentar la representació del partit a l'ajuntament d'Altea el pròxim 26 de maig”. Alvado ha manifestat la seua intenció de liderar un nou govern de progrés on la ciutadania alteana tinga realment la veu dins del govern municipal.

  Altea amb Trellat treballa amb forces renovades per a construir una vertadera alternativa de govern que siga capaç d'augmentar la seua representativitat dins del municipi i així posar en marxa les iniciatives que necessita la població per a millorar la seua qualitat de vida. El partit es presenta com l'únic amb una visió local clara i una aposta ferma per Altea, enfront de partits amb obligacions dins de la comunitat o a nivell nacional, incapaços de defensar Altea enfront de qui siga.

  Aquesta elecció és una mostra més de l'esforç i el compromís de l'agrupació política de cara a les pròximes eleccions, un partit al qual cada vegada se sumen més veïns i veïnes per a participar en la política que està per a vindre. Altea amb Trellat segueix amb les portes obertes a totes les persones que estiguen disposades a treballar per la localitat.

  Altea amb Trellat convida a la ciutadania a participar de les decisions que milloraran la vida de totes i tots, a decidir com serà el futur d'Altea, al fet que la participació ciutadana siga una realitat, i a deixar un entorn sostenible a les pròximes generacions.

  ocultar
  Anna Alvado serà la candidata a l'alcaldia d'Altea amb Trellat
  Pujar