31 d’octubre de 2020 31/10/20

Altea tindrà en breu els seus dos primers punts públics de recàrrega de vehicles elèctrics

Altea tindrà en breu els seus dos primers punts públics de recàrrega de vehicles elèctrics - (foto 1)

    L'Ajuntament d'Altea rep una subvenció de 12.218 € de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial per a la implantació de dues estacions de recàrrega elèctrica per a vehicles. Així ho ha donat a conèixer l'edil d'Infraestructures, Diego Zaragozí.

    Segons els detalls aportats per l'edil, "esta subvenció, que correspon al programa d'estalvi i eficiència energètica de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial, permetrà que Altea tinga abans que acabe l'any els seus dos primers punts públics de recàrrega per a vehicles elèctrics ".

    Zaragozí ha apuntat que un dels punts estarà ubicat al poble antic del municipi, a la zona de Palau Altea i l'altre al nucli urbà i zona comercial, concretament a la Plaça dels Esports.

    El responsable municipal d'Infraestructures i Escena Urbana ha assenyalat que "esperem que estos dos punts de recàrrega donen comoditat als usuaris d'este tipus de vehicles i al seu torn servisquen com a incentiu als conductors, que van a adquirir un nou vehicle, al fet que aquest siga elèctric o híbrid i contribuir així a la reducció dels nivells de contaminació ".

    Pujar