23 d’octubre de 2019 23/10/19

Altea se suma al ramal central dels camins que enllacen amb l'itinerari principal del Camí de Sant Jaume del Sud-est i de la Llana

Altea se suma al ramal central dels camins que enllacen amb l'itinerari principal del Camí de Sant Jaume del Sud-est i de la Llana - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Altea se suma al ramal central dels camins que enllacen amb l'itinerari principal del Camí de Sant Jaume del Sud-est i de la Llana - (foto 2)

  A les 9:30 del matí, des de la Plaça de l'Ajuntament d'Altea, partirà la marxa que inaugura la ruta Altea-Benidorm, ramal central dels camins del Sud-est i de la Llana. L'alcalde, Jaume Llinares i l'edil de Turisme, Anna Alvado, al costat de les autoritats del municipi veí de l'Alfàs, rebran als integrants de l'Associació Amigos del Camino de Santiago de Alicante , impulsora de la iniciativa i el propòsit és el de potenciar i coordinar la tasca amb vista a la rehabilitació, defensa, conservació i investigació del patrimoni històric-cultural dels camins de Santiago, així com fomentar tota mena de camins i itineraris culturals.

  Com explica l'edil de Turisme, Anna Alvado, "a l'abril de l'any passat Altea va assistir a una reunió informativa a la Diputació Provincial d'Alacant, en la qual ja vam mostrar l'interès del consistori per formar part de la ruta del ramal Central del Camí de Santiago del Sud-est a la Província considerant que és un atractiu turístic més. A partir d'aci aportem les dades històriques del municipi que acreditarien que Altea també era lloc de pas cap a Compostela i ara inaugurarem amb un marxa la ruta Altea-Benidorm".

  Anna Alvado ha animat a la participació i recorda que "la recuperació del nostre patrimoni històric i cultural, com a referència de la singularitat d'Altea, va directament lligat al desenvolupament turístic i a la desestacionalització del mateix. Pel que formar part d'aquest ramal del Camino de Santiago, suposa una oportunitat més de conèixer l'entorn d'Altea ".

  ocultar
  Altea se suma al ramal central dels camins que enllacen amb l'itinerari principal del Camí de Sant Jaume del Sud-est i de la Llana
  Pujar