elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Altea vol impulsar-se com a destí nàutic

Altea vol impulsar-se com a destí nàutic

    Seguint amb la política de participació que la regidora de Turisme, Anna Alvado, amb els diferents sectors turístics, ahir va tenir lloc al CEAM l'última convocatòria amb la presència del Club Nàutic d'Altea i del Club Nàutic de Campomanes, així com diferents empreses del sector nàutic.

    D'entre els punts del dia, cal destacar l'intercanvi d'impressions entre els representants del sector nàutic i l'empresa encarregada d'impulsar el màrqueting digital de les webs www.visitaltea.es i www.alteaesmar.com, per dotar a les mateixes d'un contingut més experiencial que impulsi la imatge d'Altea com a destí nàutic.

    A més la regidora de Medi Ambient, Beatriz Nomdedeu, present també, ha informat de la posada en marxa en breu d'una embarcació de vigilància, la tasca serà informativa, formativa i d'investigació. Així mateix ha informat de l'aprovació del projecte per instal·lar fondejos ecològics que ajudaran a preservar la posidònia oceànica, evitant en aquests punts els ancoratges no permesos al Parc Natural de la Serra Gelada.

    Pujar