elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Altea acull una nova jornada de participació del Pla d'Acció Territorial de les Comarques Centrals

Altea acull una nova jornada de participació del Pla d'Acció Territorial de les Comarques Centrals

  El proper dimarts 20 de juliol, a les 18:30 al Saló d'Actes del Centre Social, tindrà lloc una nova jornada informativa i de participació ciutadana sobre el PAT, Pla d'Acció Territorial de les Comarques Centrals, en l'àmbit de les Marines.

  La jornada, tindrà una durada aproximada d'hora i mitja, està oberta a la ciutadania prèvia inscripció i en la mateixa es donarà a conèixer l'abast del PAT. Un Pla impulsat per la Generalitat que abasta 8 comarques: la Canal de Navarrés; la Costera, la Vall d'Albaida, la Safor, el Comtat, l'Alcoià i les Marines.

  Les Competències d'un PAT, com a instrument d'ordenació del territori, es desenvolupen en tres eixos: la infraestructura verda i el paisatge; els assentaments urbans i les infraestructures. Per definir les propostes del pla s'inicia un procés de participació que és itinerant per les 8 comarques.

  En esta segona jornada que tindrà lloc a Altea, la primera es desenvolupaba el passat mes de novembre, participarà la secretària autonòmica de Política Territorial, Urbanisme i Paisatge de la GVA, Imma Orozco Ripoll, qui, al costat del regidor d'Urbanisme, Jose Orozco, convida a la participació en esta nova jornada informativa sobre el Pla d'Acció Territorial de les Comarques Centrals.

  La inscripció per assistir s'ha de materialitzar en el correu participa@cercle.es o telefonant al 963380306 en horari de 09:00-14:00h

  Pujar