elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les Alqueries acull l'inici de la 73 Volta a la Comunitat Valenciana

Les Alqueries acull l'inici de la 73 Volta a la Comunitat Valenciana
  • Els equips ciclistes ja descansen en la localitat castellonenca que es prepara per a viure una cita esportiva històrica el dimecres 2 de febrer

MÉS FOTOS
Les Alqueries acull l'inici de la 73 Volta a la Comunitat Valenciana - (foto 2)

Les Alqueries s'ha convertit en l'epicentre ciclista de la Comunitat Valenciana en acollir la primera etapa de la 73 Volta a la Comunitat Valenciana, una cita esportiva en la qual participen 15 equips World Tour i 8 pro continentals. 

Aquesta primera etapa, que recorrerà els 173 quilòmetres que separen Les Alqueries i Torralba del Pinar, arrancarà a les 13 hores del dimecres 2 de febrer al carrer Caixer.

L'alcaldessa de Les Alqueries, Esther Lara, ha afirmat que “és un esdeveniment molt important per a Les Alqueries on tenim tan arrelada la tradició ciclista. Per al nostre poble és un honor i un orgull ser l'inici de l'edició amb equips de nivell internacional”.

Esther Lara agraeix “el treball del Sport Ciclista Alqueriense per a acostar la prova a les Alqueries. Serà una gran oportunitat perquè els aficionats del ciclisme i veïns del poble com d'al voltant puguen gaudir d'una jornada esportiva d'alt nivell”.

La carrera ciclista es retransmetrà per Eurosport a 210 països. El director de la Tornada CV, Ángel Casero, indica que "la VCV creix cada any, en l'edició de 2021 aconseguim arribar a més de 550.000.000 de llars. Per tant, és una oportunitat de mostrar les Alqueries en el món, sent el punt d'atenció per als espectadors durant els moments previs i en l'inici. Treballarem perquè la població puga gaudir del ciclisme i que els més xicotets coneguen als ciclistes i els puguen signar autògrafs”.

Quins carrers de Les Alqueries seran recorregut de la primera etapa de la Volta?

Després de començar la carrera al carrer Caixer, els ciclistes recorreran l'avinguda Via Augusta, Bellaguarda, carrer 25 de juny, Vilavella, entre altres, fins a eixir del municipi pel carrer Moncofa i CV 222

Quin és el recorregut de la primera etapa?

Les Alqueries serà el punt de partida de la primera etapa que recorrerà Betxí, Onda, L'Alcora, Sant Joan de Moró, Costur, Figueroles, Llucena, Castillo de Villamalefa, Ludiente, Argelita, Toga, Espadilla, Artesa, Tales, Soles, Ayódar i Torralba del Pinar, on es preveu l'arribada a les 17.30 hores.

La Volta
La Volta

La Volta recorrerà la Comunitat fins al 6 de febrer

La primera etapa serà íntegra per terres castellonenques, però l'organització ha previst quatre etapes més que passaran per diferents punts de la Comunitat Valenciana. Així, aquestes són les etapes:

  • Etapa 1: Les Alqueries-Torralba del Pinar (173 km)
  • Etapa 2: Bétera - Torrent (172 km)
  • Etapa 3: Alacant - Antenes del Maigmó (155 km)
  • Etapa 4: Orihuela - Torrevieja (193 km)
  • Etapa 5: Paterna - València (92 km)

 

Pujar