elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Toni González (PSOE): “Estem molt contents de revalidar la tercera majoria absoluta a Almussafes”

Toni González (PSOE): “Estem molt contents de revalidar la tercera majoria absoluta a Almussafes”
  • L'alcalde afronta aquesta legislatura amb la tranquil·litat de la victòria, però també amb preocupació i esperança per la situació que travessa el sector de l'automòbil

Toni González ha fet del consistori d'Almussafes la seua segona casa. Aquest 28M el Partit Socialista, no sols ha guanyat les eleccions, sinó que ha revalidat la seua tercera majoria absoluta amb 8 regidors i el 55% dels vots. Molt per damunt de les altres forces, ja que Compromís ha aconseguit 3 escons, mentre que el PP 2.

“Valorem molt positivament aquest resultat, superem amb èxit la barrera de la majoria absoluta per diversos centenars de vots i en vista a com està la situació a nivell autonòmic estem molt contents” afirma Toni González.

L'edil afronta aquesta nova legislatura amb la tranquil·litat de la victòria, “però també amb preocupació i esperança per la situació que travessa el sector de l'automoció amb una reconversió industrial a conseqüència de l'electrificació d'aquest”.

Per això, l'ajuntament està invertint en ajudes directes de fins a 5.000 euros per a la contractació de veïns d'Almussafes amb la finalitat de mantindre els nivells d'atur.

Respecte a les seues propostes durà a terme una remodelació de la Casa de la Cultura, continuarà apostant per la cura dels majors amb un programa d'atenció especialitzada i mirant per la política industrial. “Hem constituït la primera associació a nivell nacional de municipis de la indústria de l'automoció i ens dedicarem a visitar les diferents administracions autonòmiques i per a lluitar perquè aquesta indústria tinga futur”.

Finalment, l'edil socialista es posiciona respecte a Vox i considera que "el PSPV-PSOE hauria de tindre la suficient responsabilitat per a en un determinat moment si fa falta abstindre's i permetre un govern en solitari del PP perquè no governe Vox es faça. Li demane a la meua formació el mateix que li vaig demanar en el seu moment al Partit Popular i no va complir quan va pactar amb Vox a Madrid que s'abstinga per una raó de responsabilitat”.

Pujar