elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Primitiva d'Almussafes proclama les seues Falleres Majors per a l'any que ve

La Primitiva d'Almussafes proclama les seues Falleres Majors per a l'any que ve

    La Falla Primitiva d'Almussafes es va vestir de gala, dissabte passat 17 de novembre, per a celebrar la proclamació de Laura Sabater, com a Fallera Major, Elena Magraner, Fallera Major Infantil, i César España, president infantil. La celebració es va iniciar, ja a la vesprada, amb l'arreplega en els seus domicilis dels protagonistes del nou exercici faller, inclosa la presidenta de la comissió fallera, Mª José Magraner. Amb posterioritat, els màxims representants, junt amb els membres de la comissió, amics, familiars i autoritats locals, es van desplaçar fins a la sala Segle XXI, on va tindre lloc l'acte, al qual va seguir un sopar de gala i ball amb orquestra.

    Dissabte passat 17 de novembre, la Falla Primitiva d'Almussafes va viure una de les seues vetlades més importants amb la proclamació dels seus representants per a l'any que ve 2019. Laura Sabater serà la Fallera Major de la comissió, Elena Magraner la Fallera major Infantil i César España exercirà el càrrec de president infantil. Els tres van protagonitzar la celebració, junt amb la presidenta de la Falla, María José Magraner, amb caràcter previ al sopar de gala organitzadtdes de la comissió en honor de tots ells.

    En l'acte, que es va celebrar en la Sala Segle XXI, es van donar cita més de 380 persones, entre les quals es trobaven els membres de l'entitat, familiars, amics i invitats d'altres comissions, així com d'autoritats locals, com l'alcalde d'Almussafes, Toni González i els regidors Andrés López i Paqui Oliver.

    Pujar