elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

‘Espai Gran’ de l'Ajuntament d'Almussafes celebra les Falles

‘Espai Gran’ de l'Ajuntament d'Almussafes celebra les Falles

    Les participants en el programa 'Espai Gran', impulsat per l'Ajuntament d'Almussafes amb l'objectiu dinamitzar al col·lectiu de majors de la localitat a través d'activitats lúdiques, han celebrat este divendres 15 de març les Falles en la Llar del Jubilat.

    L'acte ha integrat un esmorzar popular de xocolate amb bunyols, presidit per la fallera major, Ángeles Rosaley, i la seua Cort d’Honor, les regines Pura García i Vicenta Llopis, càrrecs que elles mateixes van triar per sorteig en una de les últimes sessions del programa.

    L'edil de Majors, Paqui Oliver, qui els ha fet entrega d'uns detalls commemoratius, destaca la importància que les tradicions centren part de l'activitat anual de la iniciativa i l'excel·lent resposta de les dones usuàries a les celebracions convocades periòdicament.

    Durant l'acte, en el que també han participat l'alcalde, Toni González, una representació de les Falles Primitiva, Mig Camí i La Torre, i les responsables de les activitats exercides durant el curs, així com diversos familiars de les participants, s'ha dut a terme la ‘cremà’ del monument que elles mateixes han dissenyat durant les últimes setmanes.

    Pujar