elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El col·lectiu de majors d'Almussafes aprèn a utilitzar l'ordinador

El col·lectiu de majors d'Almussafes aprèn a utilitzar l'ordinador
  MÉS FOTOS
  El col·lectiu de majors d'Almussafes aprèn a utilitzar l'ordinador - (foto 2)

  El passat dilluns 17 de setembre, el Centre Integral de Majors d'Almussafes va inaugurar un taller d'iniciació a l'ús de l'ordinador dirigit a aquest col·lectiu de la població en el qual 8 persones estan aprenent a utilitzar algunes de les eines relacionades amb les noves tecnologies. El curs, organitzat per la UDP Comarcal Ribera Alta en col·laboració amb l'Ajuntament de la localitat i l'Associació de Jubilats i Pensionistes i impartit per persones voluntàries, se celebra els dies 17, 19, 21, 24 i 26 de setembre de 9.30 a 11.30 en el Centre d'Informació Juvenil.

  La Regidoria de Majors de l'Ajuntament d'Almussafes inicia la temporada 2018-2019 amb novetat. El Centre Integral de Majors de la localitat, a través del qual es duen a terme diversos serveis i programes amb l'objectiu de fomentar l'envelliment actiu de la ciutadania del municipi, incorpora a la seua agenda d'activitats un taller d'iniciació a l'ús de l'ordinador.

  Un total de 8 persones, participen des de dilluns passat 17 de setembre en aquesta proposta "amb la qual busquem que el col·lectiu de majors prenga el tren de les noves tecnologies i tinga l'oportunitat de conèixer-les perquè puga accedir a tots els seus beneficis", destaca la regidora de Majors del consistori, Paqui Oliver, qui assegura que "de moment el resultat està sent molt satisfactori".

  Els dies 17,19, 21, 24 i 26 de setembre, de 9.30 a 11.30 hores, voluntaris de la Unió Democràtica de Pensionistes Comarcal de la Ribera Alta, entitat que organitza aquest curs gratuït en col·laboració amb l'Ajuntament d'Almussafes i l'Associació de Jubilats i Pensionistes de la localitat, introdueixen al grup en les qüestions bàsiques del món de la informàtica en el Centre d'Informació Juvenil, lloc en el qual s'imparteix el taller.

  "Des de l'executiu municipal posem a la disposició de l'organització tots els nostres mitjans per a fer realitat un projecte amb el qual l'Ajuntament se sent plenament identificat. Cada vegada és major el nombre de persones d'avançada edat que s'endinsa en el món de les noves tecnologies, però continua havent-hi gent que es resisteix a incorporar-les a la seua vida i aquesta pot ser una molt bona oportunitat per a acostar-se a elles. De moment podem dir que s'han cobert totes les places oferides, la qual cosa demostra l'interés dels nostres majors per estar al dia", ressalta l'edil.

  Pujar