elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Club Gastronòmic 'El Putxeret' lliura els premis de la VII Ruta de la Tapa d'Almussafes

El Club Gastronòmic 'El Putxeret' lliura els premis de la VII Ruta de la Tapa d'Almussafes

  L'Àgora del Parc Central d'Almussafes va acollir ahir dimarts 17 de juliol a la vesprada l'acte en el qual es van lliurar els premis de la VII Ruta de la Tapa d'Almussafes, iniciativa que organitza any rere any el Club Gastronòmic 'El Putxeret' en col·laboració amb els establiments hostalers del municipi i de l'Ajuntament de la localitat. El 'Rollet de bou', elaborat pel bar Els Rogets, fou l'aperitiu que va reunir el major nombre de vots dels comensals i 'L'indi', del Forn Rosa, va ser la tapa de la qual es van servir més unitats. Sara Romaguera va ser la guanyadora del sorteig d'un val de 50 euros per a consumir en el local 'Els Rogets'.

  Ahir, dimarts 17 de juliol, a les 20 hores en l'Àgora del Parc Central, el Club Gastronòmic 'El Putxeret' d'Almussafes va celebrar l'acte de lliurament de premis de la seua VII Ruta de la Tapa, iniciativa que es va celebrar amb èxit en un total de nou establiments hostalers del 28 de juny al 5 de juliol. La junta directiva de l'associació, l'alcalde d'Almussafes, Toni González, el regidor de Festes, Andrés López, i la Reina de les Festes 2018, María Pilar Revert, van ser els encarregats de realitzar el citat lliurament, en el qual també van participar els gerents dels locals adherits al concurs.

  El premi a la millor tapa, per ser la que més vots dels comensals va rebre, tal com ja va anunciar 'El Putxeret' la setmana passada, va ser 'Rollet de bou', aperitiu creat pel Bar Els Rogets. La tapa estava elaborada amb un cruixent de bou, formatge parmesà i maionesa d'harissa. El 'Forn Rosa' va ser el que va servir un major nombre de tapes, amb 2.609. A més, també va ser el que més unitats de la mateixa tapa va vendre. Concretament, l'establiment va despatxar 1.063 tapes de 'L'Indi', plat elaborat amb pa de poble, salsa de bolets, pit de pollastre al tandoori, formatge brie i cruixent de quicos.

  "És innegable la força amb la qual continua la Ruta de la Tapa d'Almussafes després de set anys plantejant-la a la ciutadania. Açò és gràcies a 'El Putxeret', els bars, restaurants i cafeteries de la població i a la ciutadania. No em canse de dir que aquesta activitat és l'aperitiu perfecte abans de l'inici oficial del calendari festiu i per açò des de l'equip de govern continuarem apostant per ella", afirma l'edil de Festes, Andrés López.

  Durant l'acte, Sara Romaguera Aguado va resultar triada guanyadora del sorteig realitzat entre els comensals, per la qual cosa va rebre un val de 50 euros per a consumir en el Bar Els Rogets, restaurant guanyador del premi a la millor tapa. La present edició es va tancar el passat dijous 5 de juliol confirmant la seua consolidació, atès que durant la setmana es van servir un total de 14.612 tapes, 1.468 més que en la convocatòria de 2017, un èxit pel qual el Club Gastronòmic 'El Putxeret' se sent molt satisfet.

  Pujar