elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Almussafes s'estrena en Fitur amb la promoció de la seua Trobada Internacional de Mags

Almussafes s'estrena en Fitur amb la promoció de la seua Trobada Internacional de Mags
  • La localitat i l'Associació Valenciana d'Il·lusionisme donen a conéixer aquest cap de setmana a Madrid l'esdeveniment, que se celebrarà del 25 al 29 de març i serà també la seu del Congrés Màgic Nacional

MÉS FOTOS
Almussafes s'estrena en Fitur amb la promoció de la seua Trobada Internacional de Mags - (foto 2)
Almussafes s'estrena en Fitur amb la promoció de la seua Trobada Internacional de Mags - (foto 3)

Aquest cap de setmana l'Ajuntament d'Almussafes està promocionant en la Fira Internacional de Turisme de Madrid la XXVII Trobada Internacional de Màgia, que se celebrarà en la localitat del 26 al 29 de març. El consistori municipal està present hui i demà, i per primera vegada des de la seua posada en marxa, en aquest gran aparador dins de l'espai contractat pel Patronat Provincial de Turisme de la Diputació de València. Per a l'alcalde, Toni González, “Fitur és el marc perfecte per a assenyalar en el mapa d'una manera més destacada la nostra trobada, coneguda ja a nivell internacional”. El primer edil ha visitat el lloc assignat a la localitat acompanyat del regidor de Cultura, Alex Fuentes, i del president de l'Associació Valenciana d'Il·lusionisme, Luis la Font. Tant hui, dissabte 25, com demà, diumenge 26, s'ofereixen sessions de màgia en la plaça central del patronat a càrrec de Magic Mazo, Albert More i el mateix Luis la Font.

Per primera vegada en la història, Almussafes està present en la Fira Internacional de Turisme de Madrid (Fitur). L'esdeveniment, en el qual cada any se citen països, comunitats autònomes i ciutats per a presentar públicament el millor de les seues respectives ofertes turístiques, s'està celebrant des del passat dimecres 22 en la capital d'Espanya i aquest cap de setmana, just en la recta final de l'edició, compta entre els seus expositors amb un en el qual s'està promocionant la Trobada Internacional de Mags de la localitat. Aquest 2020 l’‘Almussafes Màgic’ aconsegueix la seua trenta-setena edició i serà, a més, seu del Congrés Màgic Nacional per primera vegada des de la seua creació, per la qual cosa des de l'Ajuntament han volgut donar-li un major impuls a la iniciativa a través de la seua presència en aquesta prestigiosa fira.

“El consistori municipal té molt clar que vol continuar apostant per aquest esdeveniment que involucra a centenars de professionals de la màgia de tot món, però també a la ciutadania almussafenya i d'altres localitats, que any rere any demostra el seu interés per aquest art esgotant ràpidament les entrades per a gaudir dels diferents espectacles que s'ofereixen”, assenyala l'alcalde d'Almussafes, Toni González. “Volíem anar més enllà i Fitur és el marc perfecte per a assenyalar en el mapa d'una manera més destacada la nostra trobada”, explica el primer edil, qui està acompanyat durant aquestes dues jornades pel regidor de Cultura, Alex Fuentes, i el president de l’AVI, Luis la Font.

Les persones que visiten el punt, que es troba dins de l'espai que ocupa el Patronat Provincial de Turisme de la Diputació de València, rebran informació sobre la Trobada Internacional de Mags i podran gaudir de les actuacions que s'ofereixen. Magic Mazo, Albert More i el mateix Luis la Font portaran a terme màgia de sala en la plaça central de l'estand de la Diputació hui dissabte a les 16 i a les 18.30 hores i demà diumenge a les 11.30 i a les 13.30 hores. “Com millor s'explica el que se sent assistint a aquests espectacles és donant un xicotet aperitiu dels mateixos i això és precisament el que estem fent”, comenta Fuentes.

XXXVII Trobada Internacional de Mags

La pròxima edició de l’‘Almussafes Màgic’, que serà la seu també del Congrés Màgic Nacional, es desenvoluparà en la localitat del dijous 26 al diumenge 29 de març amb la presència de nombrosos artistes arribats de països com Espanya, França, Corea, Alemanya, Suïssa i Itàlia. Durant l'esdeveniment es duran a terme cinc gales, de les quals dues comptaran amb sessió doble per a permetre l'assistència d'un major nombre d'espectadors, un concurs de màgia d'escena i un altre de llançament de naips i diversos espectacles de carrer. Entre els més de vint mags i magues confirmats es troben Mag Lari, David Stone, Marko Karvo, Do Ki-Moon, Florette & Yurgen, Toi Ahi i Luis Arza. Novament, el Pavelló Poliesportiu Municipal acollirà la Fira Màgica, en la qual més de vint empreses del sector instal·laran els seus estands per a donar a conéixer als professionals les últimes novetats d’aquest àmbit.

“Més enllà de tot el que ens aporta la trobada a nivell cultural i social, que és molt, no hem d'oblidar tampoc el que suposa a nivell econòmic per a Almussafes. Eixa setmana s'omplin els hotels, els restaurants i els bars de copes, per citar alguns establiments, amb tot el que comporta per al col·lectiu empresarial”, apunta Fuentes, també regidor de Comerç.

Pujar