elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

VIDEO | El temporal marítim a Almenara a vista dron: imatges per al record

El temporal marítim a Almenara a vista dron: imatges per al record
El temporal marítim a Almenara a vista dron: imatges per al record
  • L'Ajuntament demanarà més mesures de protecció i la reparació dels danys ocasionats

El temporal marítim que ha portat la borrasca Isaack ha deixat imatges impactants en el litoral de la Comunitat Valenciana que ara es pot veure en vertical gràcies al dron.

Així és com va ser el temporal aquest dimarts a Almenara, gravat per Josué Sáez, que ha cedit a elperiodic.com les imatges en vídeo i les fotografies preses de l'alt.

Almenara demana més mesures de protecció

El ple de l'Ajuntament d'Almenara previst per a aquesta vesprada realitzarà una Declaració Institucional després del temporal que està afectant a tota la costa mediterrània i que ha causat danys molt greus en el litoral sud de la Platja Casablanca d'Almenara.

En aquest sentit, a través de la Declaració Institucional, el ple d'Almenara sol·licitarà al Ministeri de Transició Ecològica, en aquest cas a la Direcció General de la Costa i la Mar una actuació en el litoral sud amb l'objectiu de prendre les mesures de protecció necessàries per a pal·liar els efectes de futurs temporals, així com també la necessitat de recuperar l'espai i les àrees danyades per aquest temporal.

En la Declaració Institucional també es reconeix que l'actuació realitzada pel Ministeri en la zona nord, amb la construcció de les anhelades esculleres, està complint la seua comesa preservant el litoral dels greus efectes d'aquest temporal i en aquest cas, sent aquests molt menors que en altres ocasions.

La Declaració Institucional és una proposta conjunta de comú acord entre tots els grups municipals i edil no adscrit que configuren la corporació municipal d'Almenara.

Pujar