elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

VÍDEO | Un ferit greu en l'incendi de dos quiosquets de la platja d'Almenara

Un incendi calcina dos xiringuitos de la platja d'Almenara
Un incendi calcina dos xiringuitos de la platja d'Almenara
  • Donen per perduda la temporada i no obriran aquest estiu després que les flames hagin devorat per complet les estructures

MÉS FOTOS
VÍDEO | Un ferit greu en l'incendi de dos quiosquets de la platja d'Almenara - (foto 2)
VÍDEO | Un ferit greu en l'incendi de dos quiosquets de la platja d'Almenara - (foto 3)

Un incendi ha calcinat per complet dos quiosquets situats a la platja d'Almenara. Es tracta del Xiringuito del Xato i la Geladeria Paqui i, pel que sembla, el foc podria haver estat intencionat.

Segons ha pogut saber elperiodic.com, un de les dues persones que pel que sembla hauria pegat foc al local està ingressat a l'hospital La Fe de València en estat greu i el segon ha estat detingut.

Així mateix, fonts a les quals ha tingut accés aquest mitjà asseguren que es dona per perduda la temporada estival en tots dos negocis després que les flames hagin devorat per complet les estructures.

Els bombers del Consorci Provincial de Castelló van acudir la passada nit a sufocar aquest incendi, no obstant això, la rapidesa del foc i la força de les flames ha devorat totalment les estructures.

L'Ajuntament condemna l'acte vandàlic

L'Ajuntament d'Almenara vol transmetre la seva més enèrgica condemna pel "acte vandàlic" realitzat aquesta matinada a la Platja Casablanca.

L'alcaldessa, Estíbaliz Pérez, ha condemnat la barbàrie i ha mostrat la seva solidaritat i suport tant a les famílies que regenten tots dos locals, com a tots els seus empleats. Pérez ha assenyalat que “en aquests moments tan durs, tal com ja els he comentat personalment, estarem al costat de les famílies i treballadors de tots dos locals emblemàtics de la nostra platja per a tot el que necessitin”. Són “dos negocis familiars, als quals els propietaris han dedicat dècades del seu treball, esforços, en definitiva la seva vida, dos locals clàssics de la nostra Platja Casablanca que han rebut multitud de clients i visitants pel seu bon fer i que han generat ocupació a Almenara”.

Pérez ha condemnat l'incendi presumptament intencionat de tots dos locals aquesta matinada. “No entenc, no sé per què, no sé què passa per la ment d'una o diverses persones quan fan aquesta barbaritat presumptament de manera intencionada, que no sols destrossa un patrimoni, sinó que també afecta d'una manera molt gran a les persones, a les famílies, als treballadors i treballadores, així com als veïns, veïnes i visitants d'Almenara”, ha dit l'alcaldessa, que espera “que concloguin les recerques de manera satisfactòria i que la justícia caigui sobre la persona o persones que hagin comès aquesta barbàrie”.

L'acte vandàlic s'ha produït sobre les dues de la matinada d'aquest divendres. La Policia Judicial de la Guàrdia Civil s'està encarregant de les recerques pertinents. En l'operatiu han participat Bombers, Guàrdia Civil i Policia Local.

Pujar