elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Trobades de promoció a Almenara i Tavernes Blanques

Trobades de promoció a Almenara i Tavernes Blanques
  • El pròxim cap de setmana s'organitzen dos noves trobadas, una el dissabte 23 de novembre, a la província de Castelló i la segona diumenge a Tavernes Blanques

MÉS FOTOS
Trobades de promoció a Almenara i Tavernes Blanques - (foto 2)

En aquestes primeres setmanes de la temporada esportiva de 2019-2020, s'estan organitzant diferents Trobades de promoció. El passat cap de setmana es van realitzar dos jornades, a Castelló i a Meliana. Aquesta setmana es realitzaran a Almenara i Tavernes Blanques. A Almenara jugaran les escoles de la província de Castelló i s'espera que participen les escoles del Camp de Morvedre, al llarg de la jornada del dissabte 23 de novembre, coincidint amb la tercera jornada de la primera fase dels XXXVIII JECV frontó per parelles.

El diumenge es realitzara una trobada femenina a Tavernes Blanques, a la modalitat de raspall que coincidirà amb la fase final dels i on estaran presents un centenar de jugadores. Aquest cap de setmana a Meliana i Castelló han gaudit de les Trobades xiquets i xiquetes de les escoles d'Alfara del Patriarca, El Puig, Foios, Meliana, Pelayo, Pobla de Vallbona, Rafelbunyol, El Campello, Xúquer-Sueca, Castelló, Almassora, Almenara i Vila-real. Aquesta setmana s'obrirà el termini d'inscripció de la modalitat de raspall per equips dels JECV.

Pujar