elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Segona jornada de festejos taurins a Almenara amb l'exhibició de tres exemplars

Segona jornada de festejos taurins a Almenara amb l'exhibició de tres exemplars
  • Han sigut oferits per l'Ajuntament d'Almenara i les penyes Els Harmònics i Joventut Taurina

MÉS FOTOS
Segona jornada de festejos taurins a Almenara amb l'exhibició de tres exemplars - (foto 2)
Segona jornada de festejos taurins a Almenara amb l'exhibició de tres exemplars - (foto 3)
Segona jornada de festejos taurins a Almenara amb l'exhibició de tres exemplars - (foto 4)
Segona jornada de festejos taurins a Almenara amb l'exhibició de tres exemplars - (foto 5)
Segona jornada de festejos taurins a Almenara amb l'exhibició de tres exemplars - (foto 6)

Hui s'està celebrant la segona jornada de festejos taurins a Almenara amb l'exhibició de tres exemplars salvatges. Les celebracions han començat a les 12 del migdia amb la solta del bou de la ramaderia del Freixo oferit per la Peña Los Armónicos. Ja a la vesprada, s'ha exhibit un bou de Hermanos Domínguez patrocinat per l'Ajuntament seguit d'un exemplar d’Hato Blanco oferit per la Penya Joventut Taurina. El bou de Hermanos Domínguez s'ha embolat a les set i està previst que el d’Hato Blanco s’embole a les 22.30 hores.

En el capítol d'incidències ressenyar que el bou d’El Freixo ha cornejat a la cama a un veí de Canet de 48 anys d'edat. Després de ser atés i estabilitzat pels serveis mèdics s'ha traslladat a la Mini Fe de Sagunt. Paral·lelament també, en aqueix moment, s'ha produït una caiguda, que ha provocat que un home de 63 anys d'edat s'haja fracturat el radi i el cúbit, per la qual cosa també se li ha traslladat a l'hospital.

Demà se celebrarà l'última jornada taurina que començarà a les 12 del migdia amb l'exhibició d'un bou de la ramaderia de Torrehandilla-Soberbina patrocinat per la Penya Bou de Desembre. Ja a la vesprada, a les 16 hores, seguirà la programació amb un exemplar de Gerardo Ortega patrocinat per l'Ajuntament d'Almenara. Finalment, a les 18.30 s’embolarà l’exemplar de Torrehandilla-Soberbina de la Penya Bou de Desembre.

Pujar