elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Sant Silvestre d'Almenara estrenarà nou recorregut urbà amb una distància d'una milla

La Sant Silvestre d'Almenara estrenarà nou recorregut urbà amb una distància d'una milla
  • A més hi haurà un detall per als i les participants, així com el sorteig de diversos premis, sense oblidar els concursos de disfresses, tant individual com grupal

L'Ajuntament d'Almenara, a través de la Regidoria d'Esports, ja està ultimant tots els detalls per a una nova edició de la tradicional Sant Silvestre de la localitat que se celebrarà el dissabte 30 de desembre a partir de les 18 hores amb grans novetats, que sense cap dubte la faran encara més atractiva.

La prova tindrà enguany un nou recorregut urbà d'una milla, és a dir, 1,609 km, amb eixida i meta en el Molí d'Arròs, recorregut ràpid i que promet grans emocions. En la mateixa plaça del Molí, es realitzaran les inscripcions gratuïtes prèviament.

A més del recorregut, una altra novetat d'enguany és que hi haurà un detall per a totes les persones que participen en la prova. També per als qui competisquen en la prova es realitzarà per primera vegada un sorteig de diversos detalls nadalencs. Cada atleta accedirà al sorteig amb el seu número de dorsal.

Enguany des de l'organització de la prova també ha augmentat el detall per als concursos tradicionals de la Sant Silvestre, el de millor disfressa individual i el de millor disfressa col·lectiva. I com no, per a acabar la festa, arribarà la tradicional xocolatà.

El regidor d'Esports d'Almenara, Lorenzo Vicent, ha animat a la participació en “una prova, com la Sant Silvestre, amb un circuit curt i sense dificultats, en la qual la diversió està assegurada i que presenta enguany moltíssimes novetats”. A més, ha avançat que “d'esta manera concloem l'any 2023, per a donar pas a un apassionant 2024 on l'esport d'Almenara tindrà un gran protagonisme i en el qual celebrarem la 40 edició tant de la Volta a Peu a la Platja Casablanca, com de la Volta a Peu a la Vila d’Almenara”.

Pujar