elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Ruta de la Tapa d'Almenara 2023 se celbrarà durant dos caps de setmana el mes de maig

La Ruta de la Tapa d'Almenara 2023 se celbrarà durant dos caps de setmana el mes de maig
  • De l'11 al 13 estarà destinada als bars i restaurants de la Platja Casablanca i del 18 al 21 la protagonitzaran els locals del nucli urbà

L'Ajuntament d'Almenara ja està preparant una nova edició de la Ruta de la Tapa de la localitat amb l'objectiu de continuar impulsant el sector de la restauració local i fomentar l'atractiu gastronòmic i turístic dels bars i restaurants del municipi.

La Ruta de la Tapa 2023 enguany es realitzarà al llarg de dos caps de setmana durant el mes de maig. Així, els bars i restaurants situats a la Platja Casablanca d'Almenara oferiran els seus productes al llarg del cap de setmana de l'11 al 13 de maig, mentre que els locals de restauració situats en el nucli urbà d'Almenara ho faran entre el 18 i 21 del mateix mes.

L'alcaldessa d'Almenara, Estíbaliz Pérez, ha destacat “la nova aposta per continuar millorant la Ruta de la Tapa amb la proposta d'enguany, en la qual es podran degustar els productes al llarg de dos caps de setmana, amb el que hi haurà el doble d'opcions de conéixer i promocionar la gastronomia local”.

Des del departament de Comerç i Turisme es continua treballant per a impulsar aquesta nova edició de la Ruta de la Tapa, per la qual cosa pròximament es coneixeran els locals participants, així com també el format, premis i productes que formaran part de la degustació.

Pujar