5 de juliol de 2020 5/7/20

La ruta inclusiva dels Estanys d'Almenara, en Fitur 2017

La ruta inclusiva dels Estanys d'Almenara, en Fitur 2017 - (foto 1)

    La localitat d'Almenara es troba present en la Fira Internacional de Turisme, Fitur 2017, lloc on s'està promocionant el municipi, tant la Platja Casablanca, com el nucli urbà, sense oblidar els paratges com Els Estanys i la marjal o les diverses muntanyes d'Almenara a través dels catàlegs promocionals. 

    A més en la fira s'ha presentat la novetat de la ruta inclusiva que s'ha realitzat en els Estanys amb la col·laboració de Cocemfe amb l'objectiu de “seguir progressant i comptar amb un espai on totes les persones puguen gaudir sense que hi haja barreres arquitectòniques que ho impedisquen” tal i com ha indicat el regidor de Turisme, Joan Pau Roig.

    De fet en aquesta zona dels Estanys s'ha realitzat aquesta ruta adaptada, però també s'han adaptat altres punts com a taules en la zona de pic-nic i els miradors, tot açò per a aconseguir l'objectiu de promoure la participació de les persones amb discapacitat en el turisme en igualtat d'oportunitats. La ruta és una de les quals s'inclouen en el catàleg elaborat des de Cocemfe amb el suport de la Generalitat Valenciana a través de l'Agència Valenciana de Turisme. També s'han creat rutes a València, Onil i Ibi.

    Pujar