28 de setembre de 2020 28/9/20

Prop de 800 persones participen en les activitats esportives municipals d'Almenara

Prop de 800 persones participen en les activitats esportives municipals d'Almenara - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Prop de 800 persones participen en les activitats esportives municipals d'Almenara - (foto 2)

  Prop de 800 persones estan participant en les diverses activitats esportives que s'ofereixen als veïns i visitants des de la regidoria d'esports de l'Ajuntament d'Almenara, una oferta variada adaptada a “totes les edats” segons l'edil Lorenzo Vicent i que “està tenint un gran acolliment entre els veïns i veïnes” segons les xifres d'inscrits a les diverses activitats proposades. A més l'edil ha agraït “la participació i aposta per les activitats que proposem”, no obstant açò “el nostre treball ha de continuar per seguir apostant per nous formats i adaptant-nos a la demandes i suggeriments dels nostres veïns”.

  Quant a les xifres, destacar que són un total de 777 persones les inscrites que estan formant part de l'oferta esportiva municipal, destacant que d'elles, la meitat (389), participa en les activitats del gimnàs en els seus diversos formats com són els usuaris anuals, trimestrals o mensuals.

  L'oferta esportiva de tennis li segueix en usuaris amb un total de 83, seguida de la pràctica en l'escola de triatló amb 59 persones, després de la qual apareix la gimnàstica de la tercera edat amb 56. Les activitats de zumba i patinatge registren 34 inscrits cadascuna, seguides dels 31 participants en les classes de spinning. El hapkido compta amb 23 usuaris, mentre que 17 persones participen en les classes d'handbol. El kangoo jump, una de les novetats d'aquest curs, compta amb 16 usuaris. Ja en el plànol més infantil, l'opció de psicomotricitat compta amb 15 inscrits i la de multiesport té 13. Finalment, l'opció gratuïta de la pilota valenciana té 7 usuaris.

   

  Pujar