12 de desembre de 2019 12/12/19

La Platja Casablanca s'ompli de “fanalets de meló d'Alger”

La Platja Casablanca s'ompli de “fanalets de meló d'Alger” - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La Platja Casablanca s'ompli de “fanalets de meló d'Alger” - (foto 2)

  Centenars de xiquets i xiquetes van participar anit en el tradicional "Xixo, Xixero" la festa dels "fanalets de meló d'Alger" que es va celebrar en la platja Casablanca dins de les seues festes d'agost. Els més xicotets van desfilar amb els seus melons d'Alger decorats i il·luminades pels carrers del nucli marítim al ritme de la música de la colla de tabals i dolçaines Garramatxa d'Almenara. Els més xicotets d'aquesta forma van reviure una tradició dels seus avantpassats. La festa va concloure amb l'espectacle infantil "Front Malabar Chou"

  Pel que fa a la programació festiva, aquest matí s'ha celebrat la VI Travessia nadant de la Platja Casablanca, mentre que a la vesprada en el Passeig Marítim estarà situada de nou la Fira Marinera amb animació infantil, fira que aquesta nit tancarà les seues portes. A més aquesta nit en el Parc Municipal el còmic Rafa Alarcón realitzarà el monòleg "No és per mi, és per tu".

  El dimarts 15 d'agost arribarà a les 11 la missa solemne en honor a la Mare de Déu en la capella del Carmen. A la nit, a partir de les 23 hores en el Parc Municipal se celebrarà el concert de folk rock amb el grup "Pet Pipers". El dimecres 16, a les set serà l'hora de la missa i processó de Sant Roc pel nucli marítim, per a tancar les festes a les 23 hores amb el castell de focs artificials aeroaquàtic a càrrec de la pirotècnica Hermanos Caballer d'Almenara.

  ocultar
  La Platja Casablanca s'ompli de “fanalets de meló d'Alger”
  Pujar