elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Pilota valenciana i focs artificials per a celebrar el 9 d'Octubre a Almenara

Pilota valenciana i focs artificials per a celebrar el 9 d'Octubre a Almenara
  • El castell de Hermanos Caballer estarà patrocinat per la Diputació de Castelló

MÉS FOTOS
Pilota valenciana i focs artificials per a celebrar el 9 d'Octubre a Almenara - (foto 2)

La localitat d'Almenara celebrarà el 9 d’octubre amb dues activitats de gran arrelament en la Comunitat Valenciana com és la pilota valenciana en les seues diverses modalitats i els focs artificials, dos esdeveniments marcats per les normatives vigents per la covid-19.

Així, a partir de les 9.30 del matí, en el Carrer de Pilota situat en el Poliesportiu Municipal començaran les partides de pilota valenciana amb una partida femenina. Després arribaran els més xicotets per a concloure a les 12 del migdia amb el gran plat fort de la jornada, la partida de professionals, que comptarà amb la participació del pilotari local Ximo El Negre, acompanyat d'Héctor de Massamagrell, Josep de Vila-real i Pau de Borriol.

Ja a la nit, a partir de les 23 hores, i des del Camí Cabessol, la pirotècnica local, Hermanos Caballer, dispararà un castell de focs artificials commemoratiu del 9 d’Octubre, acte patrocinat per la Diputació de Castelló. Aquest esdeveniment pirotècnic denominat “Il.luminem la nostra història” s'emmarca dins de la nova proposta a la província per la qual amb el patrocini de la Diputació es dispararan cinc castells de focs artificials de maneara simultània en cinc municipis provincials com són Almenara, Borriana, la Vall d'Uixó, Benicarló i Altura.

Pujar