elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

650 persones participen en les activitats esportives que ofereix l'Ajunament d'Almenara

650 persones participen en les activitats esportives que ofereix l'Ajunament d'Almenara
  • Entre elles 324 acudeixen al gimnàs, 172 a l'Escola de Futbol i 58 practiquen la gimnàstica de la tercera edat

Un total de 650 veïns i veïnes d'Almenara s'han inscrit per a participar en la nova temporada d'activitats esportives promogudes per la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament d'Almenara que inclouen les classes de diversos esports i habilitats físiques, però també el gimnàs municipal o escoles esportives municipals com és el cas del futbol o la pilota valenciana. El regidor d'Esports, Lorenzo Vicent, ha destacat “l'acceptació cada vegada major que estan tenint l'activitats esportives i saludables que proposem des de l'ajuntament”.

Destaca l'auge del Gimnàs Municipal amb 324 persones inscrites de les quals 175 han adquirit l’abonament anual i altres 149 el trimestral. Vicent assenyala que “cada vegada hi ha més usuaris i usuàries que acudeixen a les nostres instal·lacions, en les quals gradualment anem incrementant les màquines i elements, però també els horaris i serveis que s'ofereixen, així com la presència de monitors i monitores que ajuden i orienten a les persones que acudeixen”.

També destaca l'Escola de Futbol Municipal amb 172 inscrits i inscrites, així com la de pilota valenciana amb 11 participants. El hapkido amb 23 usuaris i la zumba kids amb 17 persones inscrites també compta amb acceptació, així com també el ballet amb 19 participants. A ells se sumen les 25 persones del multiesport, així com els qui participen en la gimnàstica aeròbica, la psicomotricitat i els escacs.

Igualment, enguany s'ha incrementat el nombre d'usuaris que participen en la gimnàstica per a majors (3a edat) que arriba a les 58 persones inscrites. El ciclisme de sala (spinning) compta amb 28 participants, 25 el freestyler, 19 el crossfit i la zumba, 17 el jumper evolution i 15 el running. També s'ofereixen classes de gimnàstica per a embarassades.

El regidor d'Esports, Lorenzo Vicent, ha destacat la “gran acceptació a les propostes que presentem amb un ventall ampli d'opcions per a totes les edats i condicions perquè puga practicar-se l'esport i portar una vida saludable que és el nostre objectiu, tot això amb uns preus assequibles per a facilitar l'accés de totes les persones interessades”. Vicent ha destacat que “seguirem en el futur ampliant i millorant l'oferta esportiva atenent les opinions dels usuaris i usuàries, sempre dins de la línia del foment de les activitats físiques i saludables”.

Pujar