elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Obertes les inscripcions per als cursos esportius de l´Ajuntament d´Almenara

Obertes les inscripcions per als cursos esportius de l´Ajuntament d´Almenara
  • La principal novetat són les sessions de tecnificació de futbol que continuaran després de la bona acceptació aquest estiu

MÉS FOTOS
Obertes les inscripcions per als cursos esportius de l´Ajuntament d´Almenara - (foto 2)
Obertes les inscripcions per als cursos esportius de l´Ajuntament d´Almenara - (foto 3)

A partir de demà dimarts 1 de setembre en el Molí d’Arròs d’Almenara començaran les inscripcions per a les activitats esportives 2020-2021 que es realitzaran sota unes estrictes normes sanitàries i adaptades a la normatives vigents per la Covid-19, segons ha recordat el regidor d'Esports, Lorenzo Vicent, perquè abans de cada sessió es prendrà la temperatura dels participants, així com que hauran d'acudir sense acompanyants a les instal·lacions esportives i utilitzar la màscara de manera obligatòria fins que comence la sessió esportiva.

La principal novetat de la programació són les sessions de tecnificació de futbol amb monitors titulats que venen avalades per la bona acceptació aquest estiu. Estan destinades a xiquets i xiquetes entre 6 i 14 anys amb grups reduïts d'entre 4 i 6 persones. Una altra de les activitats destacades serà la pilota valenciana, que és l'única activitat gratuïta, amb l'objectiu de fomentar i promocionar l'esport autòcton.

Una de les activitats amb major èxit és la gimnàstica de la tercera edat, que enguany tindrà canvis, perquè s'augmentarà el nombre de grups amb l'objectiu de reduir els mateixos i garantir que siguen més xicotets i tindre la distància de seguretat pertinent. A més un any més hi haurà classes de zumba, running, harmonia corporal, ciclisme de sala, esport de qualitat (12-16 anys), psicomotricitat (4-6 anys), hapkido, gimnàstica aeròbica, així com el jumper by aerower (botes de rebot) i freestyler. També s'incorporen a la programació les activitats del club de tennis i del Club Almenara Triatló. Tota la informació es pot consultar en les xarxes socials de l'Ajuntament d'Almenara, Regidoria d'Esports o en el Molí d’Arròs.

D'altra banda, el Gimnàs Municipal d'Almenara, estarà obert de 9 a 14 hores i de 16 a 21 hores de dilluns a divendres amb monitors, i els dissabtes de 9 a 13 hores. Es tancarà de 14 a 16 hores per a la neteja i desinfecció d'aquest. Per part seua, el poliesportiu municipal estarà obert de dilluns a divendres de 15 a 21 hores i els dissabtes de 9 a 13 i de 15.30 a 19.

Pujar