elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Naturefest omplirà de concerts les festes de la platja Casablanca d'Almenara a partir del 10 d'agost

El Naturefest omplirà de concerts les festes de la platja Casablanca d'Almenara a partir del 10 d'agost
  • També començaran els actes taurins vaques i bous de Tauro Covatelles (Juan Faet)

MÉS FOTOS
El Naturefest omplirà de concerts les festes de la platja Casablanca d'Almenara a partir del 10 d'agost - (foto 2)
El Naturefest omplirà de concerts les festes de la platja Casablanca d'Almenara a partir del 10 d'agost - (foto 3)
El Naturefest omplirà de concerts les festes de la platja Casablanca d'Almenara a partir del 10 d'agost - (foto 4)
El Naturefest omplirà de concerts les festes de la platja Casablanca d'Almenara a partir del 10 d'agost - (foto 5)

Demà dijous dins dels Festes d’Estiu de la Platja Casablanca d'Almenara començarà una nova edició del NatureFest, i també arribaran els primers actes taurins, tot això després de la concorreguda Volta a Peu celebrada dissabte passat amb més de 520 participants. A partir d'ara es desenvoluparan les activitats de forma continuada amb més esdeveniments taurins, gastronòmics, concerts, esports, espectacles familiars i les celebracions en honor a Sant Roc amb els actes religiosos i el castell de focs artificials a càrrec d’Hermanos Caballer.

Així, a partir de demà i fins al dia 16, el NatureFest oferirà una variada programació musical a la que se sumarà l'oferta gastronòmica, les activitats infantils diàries i un mercat artesanal. Estarà obert a partir de les set de la vesprada en l'aparcament del Carrer Costa del Sol.

Entre les activitats musicals destaquen els concerts d’Efraín Castellón, Satanás, Trebede, Sin Bikini, Suena el Bembe, Taranto, Patxi Ojana, Pablo Monleón i Natali McPears, Los Secuaces, Five, Consulado Rock o el soul, blues i jazz de Nolasses. També hi haurà espai diari per als dj, entre els quals destaca Serrano, que intervindrà el divendres 11. Finalment també hi haurà tributs especials com la Festa Blanca-Tribut a la Ruta del dissabte 12, el Tribut a Amaral del diumenge 13 o el Tribut a Manolo García i El Último de la Fila del dimarts 15 d'agost.

ACTES TAURINS

Demà dijous 10 d'agost començaran els actes taurins amb la tradicional exhibició de vaques i bous de la ramaderia local Tauro Covatelles (Juan Faet), que a més oferirà un bou embolat a la nit. Els actes taurins continuaran amb el mateix format el divendres 11 d'agost. A més, el divendres, la Comissió de Festes de Dalt de la Muralla organitzarà la tradicional Xopà i el bou embolat infantil.

No faltaran tampoc en les festes les activitats per al públic familiar, entre les quals destaca el “Xixo Xixero”, la tradicional cercavila de fanalets de meló d’Alger amb l'acompanyament de la Colla Garramatxa que se celebrarà el dissabte 19 d'agost. Després arribarà la Tourné Teatre amb la representació de Belle&Bestia en el Parc Municipal. Quant a l'àmbit esportiu, després de la celebració dissabte passat de la Volta a Peu, arribarà el diumenge 12 al matí una altra prova emblemàtica, la Travessia nadant de la Platja. A més, en l'àmbit de l'oci també estaran les prefestes que seran el 19 d'agost al migdia.

Finalment en l'apartat religiós, el dimecres 16, jornada declarada com a festiva local, se celebrarà Sant Roc, amb missa a la Platja Casablanca a les 19 hores i posterior processó. Aquesta jornada acabarà amb l'esperat i tradicional castell de focs artificials a càrrec d’Hermanos Caballer que es dispararà des de la Gola de la Llosa.

Pujar