elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El monòleg “Sóc hiperactiva” de Pepa Cases tanca la programació del 8-M a Almenara

El monòleg “Sóc hiperactiva” de Pepa Cases tanca la programació del 8-M a Almenara
  • L'exposició d’Aministia Internacional podrà veure's fins el pròxim dia 17 març i la de GFAL seguirà oberta fins al 30

MÉS FOTOS
El monòleg “Sóc hiperactiva” de Pepa Cases tanca la programació del 8-M a Almenara - (foto 2)
El monòleg “Sóc hiperactiva” de Pepa Cases tanca la programació del 8-M a Almenara - (foto 3)
El monòleg “Sóc hiperactiva” de Pepa Cases tanca la programació del 8-M a Almenara - (foto 4)
El monòleg “Sóc hiperactiva” de Pepa Cases tanca la programació del 8-M a Almenara - (foto 5)
El monòleg “Sóc hiperactiva” de Pepa Cases tanca la programació del 8-M a Almenara - (foto 6)

Amb el monòleg de Pepa Cases titulat “Sóc hiperactiva” van concloure anit a Almenara els actes commemoratius del Dia Internacional de les Dones que s'han desenvolupat sota el lema “Rebel.la’t!”. La programació del cap de setmana també va incloure un taller de risoteràpia amb la participació de més de 40 dones, així com balls hip-hop i taller de dj en la Plaça 8 de Març.

D'aquesta manera finalitzen uns dies d'activitats amb una gran afluència d'assistents i participants, en les quals, a més de l'acte central del 8-M, que va comptar amb la participació dels tres centres educatius de la localitat, també s'han realitzat exposicions, teatre, la marxa de la dona, el tradicional berenar i l'espectacle Eternas. Recordar a més que aquests tres actes van tindre una finalitat benèfica destinada a l'Associació Espanyola Contra el Càncer d'Almenara.

D'altra banda destacar que fins al dia 17 de març es podrà visitar en el CMC Paulo Freire l'exposició “Elles són la revolució” a càrrec d'Amnistia Internacional, mentre que la mostra del Grup Fotogràfic d’Almenara (GFAL) titulada “Dones que s’adonen” es podrà veure en el mateix lloc fins al 30 de març. L'horari per a totes dues exposicions serà de dilluns a divendres de 9 a 13 hores i de 16 a 20 hores.

Encara que ara acaben els actes, les accions en matèria d'igualtat i de conscienciació contra la violència masclista continuaran durant els 365 dies de l'any, especialment amb activitats en col·laboració amb els diversos centres educatives de la localitat.

La programació del 8-M s'ha elaborat de manera transversal entre les regidories d'Igualtat, Cultura, Esports i Joventut, comptant amb finançament del Ministeri d'Igualtat, a través de la Secretaria d'Estat d'Igualtat i Contra la Violència de Gènere.

Pujar