elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Escola Infantil Municipal d'Almenara obre les portes: coneix les instal·lacions i resoldre tots els dubtes abans de la matriculació

L'Escola Infantil Municipal d'Almenara obre les portes: coneix les instal·lacions i resoldre tots els dubtes abans de la matriculació
  • Atendran a totes les persones interessades entre les 16.30 i les 18 hores

MÉS FOTOS
L'Escola Infantil Municipal d'Almenara obre les portes: coneix les instal·lacions i resoldre tots els dubtes abans de la matriculació - (foto 2)

L’Escola Infantil Municipal d'Almenara ha programat dues jornades de portes obertes que se celebraran els pròxims dilluns 27 i dimarts 28 de maig de 16.30 a 18 hores. La finalitat serà ensenyar les instal·lacions i resoldre els dubtes referent a horari, funcionament, menjador o metodologia educativa que puguen sorgir a les persones interessades a matricular a les seues filles o fills en el centre educatiu municipal.

Les visites tindran un caràcter lliure perquè les persones interessades puguen centrar-se tranquil·lament en els espais del centre, així com formular totes les preguntes que considere al personal de l’Escola Infantil Municipal que es trobarà en aquests espais per a atendre a totes aquelles persones que acudisquen a les jornades de portes obertes.

MATRÍCULA CURS 2024-2025

D'altra banda, el període de matrícula per a l’*Escola Infantil Municipal per al pròxim curs 2024-2025 serà del 30 de maig al 6 de juny de 14.00 a 16.00 hores. Durant aquestes jornades s'entregarà la documentació pertinent a completar per les famílies. El centre educatiu posteriorment es posarà en contacte amb les persones sol·licitants per a formalitzar-la.

Pujar