elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament d'Almenara sorteja 2.000 euros en premis per la campanya comercial de Nadal

L'Ajuntament d'Almenara sorteja 2.000 euros en premis per la campanya comercial de Nadal
  • Un total de 18 persones han sigut agraciades amb els xecs per comprar en els establiments adherits

 

El Molí d’Arròs d'Almenara ha acollit este matí el sorteig dels premis de la campanya comercial de Nadal, organitzada des del departament de Turisme i Comerç amb la col·laboració dels establiments adherits i que s'ha realitzat des del dilluns 18 de desembre fins divendres passat, 5 de gener.

En total enguany s'han sortejat 2.000 euros en premis, repartits de la següent manera: un primer premi de 500 euros que ha correspost a Iris García; dos de 250 euros que són per a María José Sánchez i Carmen Jiménez; cinc de 100 euros que són per a: Carmen Marqués, Mercedes Royo, Vanessa Fuster, Alba Primo i Rosa María Morales; i finalment deu premis de 50 euros que han correspost a: Manolo Guart, Mari Carmen Morales, Isabel Roca, Cornelia, Amparo Latorre, Mari Carmen Monfort, Carmen Moreno, María Dolores, Lucía Mechó i Manuela Sánchez.

Totes les guanyadores i guanyadors han completat i depositat en l'urna pertinent almenys una targeta amb els segells de cinc establiments adherits a la campaña en els que s’ha realitzat una compra mínima de 10 euros durant el període d'esta.

L'alcaldessa d'Almenara, Estíbaliz Pérez, ha felicitat les guanyadores i guanyadors, així com als establiments de la localitat per esta campanya nadalenca realitzada “amb la finalitat de promocionar el nostre comerç local, perquè a Almenara podem trobar de tot i en uns establiments que ens aporten confiança, proximitat i qualitat”. Pérez han recordat que “si apostem per realitzar les compres a les botigues d'Almenara, generem economia i ocupació en la nostra localitat”.

Pujar