elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament d'Almenara oferirà cinc bous "cerrils" en les Festes Patronals

L'Ajuntament d'Almenara oferirà cinc bous "cerrils" en les Festes Patronals
  • Seran de les ramaderies de Partido de Resina, Albarreal (2), Daniel Ruiz i Domínguez Camacho

 

L'Ajuntament d'Almenara està ultimant la programació de les festes patronals de la localitat que se celebraran a finals del pròxim mes de setembre. Aquest matí s'han donat a conéixer els cinc bous “cerrils” de prestigioses ramaderies que patrocinarà enguany l'Ajuntament a Almenara en els festejos.

El primer exemplar patrocinat per l'Ajuntament d'Almenara s'exhibirà el dissabte 23 de setembre a les 18.00 hores serà un bou de la ramaderia de Partido de Resina de nom Playero, amb el número 11 i guarisme 9. A continuació s'exhibirà un altre bou de la ramaderia d’Albarreal, de nom Lógico, marcat amb el número 9 i el guarisme 17. De la mateixa ramaderia, Albarreal, serà el bou “cerril” que s’embolará a partir de les 12 de la nit. L’exemplar porta per nom Gatillero, número 66 i guarisme 17.

Els bous “cerrils” patrocinats per l'Ajuntament d'Almenara continuaran el dimarts 26 amb l'exhibició a les 17.30 hores d'un exemplar de la ramaderia de Daniel Ruiz, de nom Rebujito, marcat amb el número 92 i guarisme 7, al qual seguirà un nou bou de la ramaderia Domínguez Camacho de nom Descorchado, amb el número 57 i guarisme 8. A la nit, a les 23.30 s’embolará el bou de la ramaderia de Daniel Ruiz exhibit a la vesprada.

La programació taurina es completarà amb actes com la “desencaixonà” així com per les exhibicions que programen al llarg de la setmana les diferents penyes que col·laboren en les festes d'enguany.

La regidora de Festes, Debora Marín, ha destacat que “estem ultimant els detalls de la programació d'enguany en la qual l'Ajuntament d'Almenara oferirà en l'apartat taurí 5 bous “cerrils” de prestigioses ramaderies, asl que sumarem els actes taurins organitzats per les penyes i associacions col·laboradores, a les quals agraïm de tot cor la seua aportació al programa de festejos taurins”. També ha volgut la regidora agrair a totes les persones que col·laboren amb la Regidoria de Festes, el seu treball i suport perquè es puguen celebrar els actes taurins cada any.

Cadafals

D'altra banda des de l'àrea de Festes també es vol recordar a les penyes de la localitat que els pròxims divendres 1, dissabte 2 i diumenge 3 de setembre de 7 a 21 hores estarà obert el recinte dels cadafals perquè les penyes interessades puguen fer tasques de manteniment i millora en les estructures.

Pujar