elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament d'Almenara licita la primera fase de les obres de l’Espai Cultural de la localitat

L'Ajuntament d'Almenara licita la primera fase de les obres de l’Espai Cultural de la localitat
  • Serà la seu de les associacions locals de l'àmbit musical i artístic

L'Ajuntament d'Almenara ha tret a licitació les obres de la primera fase de l’Espai Cultural d’Almenara que naixerà després de la rehabilitació de l'antiga guarderia de la localitat, incloent també la millora energètica i l'accessibilitat. Les obres ixen amb un pressupost inicial pròxim als 106.000 euros (impostos inclosos) i s'emmarquen dins del pla bianual Castelló Avança de la Diputació de Castelló. Les empreses interessades podran optar a l'execució de l'obra fins al 23 de febrer a les 23.59 hores. La constructora que resulte adjudicatària disposarà de quatre mesos per a la realització de les obres d'aquesta primera fase.

L'alcaldessa d'Almenara, Estíbaliz Pérez, ha destacat que “després d'inaugurar ahir el remodelat camp de futbol 8 José Vicente Forment, ara abordem, també dins del Pla Castelló Avança, la construcció de l’Espai Cultural d’Almenara, amb la licitació de les obres ja en marxa”.

L'alcaldessa ha assenyalat que “amb aquesta actuació busquem crear un gran espai per a la música i les arts en la localitat, perquè volem que aquesta antiga guarderia, on ara es troba la banda i l'escola de música, es convertisca en la gran seu i punt de trobada de totes les associacions locals en l'àmbit musical i artístic, on puguen, no sols assajar, sinó també realitzar totes les seues activitats”.

Destacar que l'obra que ara es licita serà la primera fase d'un ambiciós projecte valorat en més de 500.000 euros, que es completarà a través d'altres subvencions, plans i ajudes a les quals es puga optar des de l'Ajuntament d'Almenara.

Pujar