29 de maig de 2020 29/5/20

L'Ajuntament d'Almenara contracta el servei de control de mosquits

L'Ajuntament d'Almenara contracta el servei de control de mosquits - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  L'Ajuntament d'Almenara contracta el servei de control de mosquits - (foto 2)
  L'Ajuntament d'Almenara contracta el servei de control de mosquits - (foto 3)

  L'Ajuntament d'Almenara ha adjudicat el servei de control de mosquits per a tot enguany 2019 a l'empresa Laboratoris Lokimica per un import de 18.097 euros (IVA inclòs). L'alcaldessa, Estíbaliz Pérez ha destacat l'aposta un any més per "un control de les possibles plagues de mosquits que puguen produir-se per a tranquil·litat dels nostres veïns confiant de nou en tal vegada l'empresa més capdavantera en el sector i realitzant una gran aposta per a evitar els problemes que es puguen derivar de la presència dels mateixos en el nostre terme". L'alcaldessa ha destacat l'aval del treball ja realitzat per Lokímica a Almenara i altres localitats.

  Així, el mosquit tigre serà controlat mitjançant productes biocides no nocius per al medi ambient, sent de vital importància el seu efecte larvicida. En aquest sentit segons l'empresa es buscarà que "no arriben a la fase adulta". Així, l'empresa realitzarà vigilància i control en la zona urbana amb tractaments preventius cada 30 dies en la zona urbana del municipi (poble i platja) amb aquests productes, així com en altres estructures que puguen acumular aigua. Al mateix temps també es buidaran o s'actuaran en les zones més conflictives amb les últimes tecnologies i s'atendrà el ciutadà. També s'actuarà en la zona de marjal respectant la legalitat vigent amb una sèrie de vehicles amb potents canons per a poder augmentar la dispersió dels seus productes en les zones humides. En aquesta zona hi haurà controls periòdics en els possibles focus i s'actuarà amb larvicides setmanalment.

  A més també es realitzaran controls i seguiments, així com atenció al ciutadà des de l'empresa. També contempla el contracte que en cas d'eclosió i necessitat es realitzaran tractaments adulticides per a intentar eliminar els mosquits sota la supervisió tècnica municipal.

   

  Pujar