elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament d'Almenara adquireix una plataforma elevadora per a facilitar l'accessibilitat a l'escenari del Centre de Cultura Paulo Freire

L'Ajuntament d'Almenara adquireix una plataforma elevadora per a facilitar l'accessibilitat a l'escenari del Centre de Cultura Paulo Freire
  • L'equip, que és mòbil, es podrà traslladar si fora necessari a altres espais com l'Auditori

MÉS FOTOS
L'Ajuntament d'Almenara adquireix una plataforma elevadora per a facilitar l'accessibilitat a l'escenari del Centre de Cultura Paulo Freire - (foto 2)

 

L'Ajuntament d'Almenara ha adquirit una plataforma elevadora per a afavorir l'accessibilitat a l'escenari de la Sala d'actes del Centre Municipal de Cultura Paulo Freire de la localitat. Aquesta plataforma elevadora és mòbil, per la qual cosa es podrà traslladar a altres recintes com l'Auditori o a altres escenaris que es puguen instal·lar en la localitat si fora necessari. La inversió en la plataforma és de 10.300 euros, provinents d'una subvenció de la Generalitat Valenciana per a tal finalitat.

L'alcaldessa d'Almenara, Estíbaliz Pérez, ha assenyalat que “amb aquesta plataforma facilitarem l'accés a l'escenari del Paulo Freire a totes aquelles persones amb problemes de mobilitat, però també en altres punts on es necessite, ja que és mòbil”.

D'aquesta manera, segons Pérez, “seguim i continuarem apostant per l'accessibilitat dels espais i edificis públics d'Almenara, una de les línies bàsiques de l'equip de govern, en aquest cas gràcies a la col·laboració de la Generalitat Valenciana”. És per això que “a través de fons propis o bé d'ajudes i subvencions, com en aquest cas, continuarem millorant gradualment l'accessibilitat en els edificis municipals, carrers i places, així com en parcs i jardins i altres espais públics”.

L'alcaldessa ha recordat que “vam començar amb la Ruta Accessible dels Estanys, una de les pioneres en la Comunitat Valenciana, a la qual han seguit actuacions en voreres, carrers i places, en la zona esportiva, en la piscina municipal, en el Mercat, en el camp de futbol, en el Molí d’Arròs, en el Terraet per a veure les festes, així com en altres llocs públics”.

Pujar