elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament d'Almenara activa l'app “Línea Verde” per a millorar l'entorn urbà

L'Ajuntament d'Almenara activa l'app “Línea Verde” per a millorar l'entorn urbà
  • Els usuaris podran comunicar al consistori les incidències que es detecten en el mobiliari i vies públiques

MÉS FOTOS
L'Ajuntament d'Almenara activa l'app “Línea Verde” per a millorar l'entorn urbà - (foto 2)

L'Ajuntament d'Almenara s'ha adherit al programa Línea Verde pel qual a través d'una aplicació per a telèfons mòbils i tauletes amb el mateix nom es poden notificar al consistori els desperfectes que puga haver-hi en el mobiliari o entorn urbà perquè hi haja constància i puguen ser reparats, segons ha explicat l'alcaldessa, Estíbaliz Pérez. Així, a través d'aquest canal de comunicació es busca conéixer les necessitats de la localitat i al mateix temps donar solucions i respostes a aquestes.

Per a poder utilitzar aquest servei que ofereix l'Ajuntament d'Almenara, l'usuari haurà de descarregar l'APP Línea Verde en el seu dispositiu mòbil (telèfon intel·ligent o tauleta), aplicació que es podrà trobar en l'APP STORE de la seua terminal tant per a Android com per a IOS. Una vegada localitzada l'aplicació, haurà d'iniciar-se la seua descàrrega que serà gratuïta.

A partir d'ací, per a comunicar la incidència, l'usuari haurà d'obrir l'aplicació i seleccionar el municipi, en aquest cas Almenara, i prémer sobre el botó retolat com a nova incidència, per a després aparéixer en el terminal un menú desplegable on se seleccionarà la incidència que es vulga comunicar. La pròpia aplicació detecta la ubicació i les coordenades del lloc de la incidència en aquest moment. Finalment, l'usuari haurà d'adjuntar una fotografia, és a dir, una imatge de la mateixa i els comentaris que estime oportuns, abans de finalitzar l'enviament.

Una vegada comunicada la incidència a través de Línea Verde, la notificació remesa arribarà a la persona responsable en el consistori que activarà tot el procés per a poder solucionar la incidència detectada de la millor manera possible. L'usuari rebrà un missatge quan hi haja canvis en la incidència remesa.

En cas de dubtes sobre la descàrrega o ús de l'aplicació, poden informar-se en l'àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament d'Almenara, trucant al telèfon 962 62 48 01 extensió 3084.

Pujar