elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
ATROPELLAMENT TREN

Un home d'edat avançada mor atropellat pel tren entre Almenara i Moncofa

Un home d'edat avançada mor atropellat pel tren entre Almenara i Moncofa
  • El succés ha ocorregut lluny de les estacions del tren i es remena la intenció de suïcidi

Un home d'edat avançada, d'uns 78 anys d'edat, ha mort a primera hora d'aquesta vesprada atropellat per un tren que circulava entre Moncofa i Almenara.

Segons ha pogut saber elperiodic.com podria tractar-se d'un veí de la Vall d'Uixó que s'hauria suïcidat tirant-se a les vies en una zona allunyada de les estacions ferroviàries, una zona no habilitada per al trànsit de vianants.

Poc abans de les 14.30 hores, a través del seu compte de Twitter, Renfe ha informat d'un incident en les vies del tren entre Moncofa i Almenara on hi ha hagut una “invasió sobtada d'una persona”, la qual cosa ha provocat que els trens sol puguen circular per una via, per la qual cosa hi ha retards mitjans d'entre 10 i 15 minuts als trens de Rodalia de la línia C-6 i en els de Mitjana i Llarga Distància que circulen per aquesta via.

Alguns usuaris de Twitter han relatat el suposat suïcidi d'aquesta persona, atropellada pel tren: “Dues hores d'espera”, assegura.

Així mateix, hi ha usuaris del tren que relaten que els del tren de les 14.25 i 14.50 hores estan en un mateix comboi en la via 1 direcció València Nord i preguntaven quan tenia prevista l'eixida del tren.

Pujar