30 d’octubre de 2020 30/10/20

El Grup Fotogràfic d’Almenara dóna productes d’higiene personal i neteja al banc d'aliments

El Grup Fotogràfic d’Almenara dóna productes d’higiene personal i neteja al banc d'aliments - (foto 1)

  El Grup Fotogràfic d’Almenara (GFAL) ha realitzat una donació de productes de primera necessitat al banc d'aliments d'Almenara. En concret han sigut un total de “tres palets” amb productes de neteja i d’higiene personal com a gel de bany, xampú, compreses, detergent, rentavaixelles, raspalls i pasta de dents, i compreses entre altres. A més també s'ha comprat un lot de sucre. La inversió realitzada supera els 1.000 euros, que s'han obtingut de la venda dels calendaris solidaris realitzats en les passades dates nadalenques.

  El president de GFAL, Santos Moreno, ha assenyalat que “som una associació compromesa amb Almenara, i a més de les exposicions, concursos o esdeveniments que organitzem volem aportar més al municipi, amb el que hem volgut realitzar aquesta donació al Banc d'Aliments de l'Ajuntament d'Almenara perquè es repartisca entre els veïns més necessitats a través de Serveis Socials”. L'acte de lliurament simbòlic s'ha realitzat en el Saló de Plens de l'Ajuntament amb l'assistència d'una representació de GFAL així com de l'alcaldessa, Estíbaliz Pérez, i el primer tinent d'alcalde, Francesc Bargay. El lot complet de “palets” s'ha depositat en el magatzem corresponent.

  Moreno s'ha mostrat “molt il·lusionat perque GFAL puga col·laborar amb iniciatives com aquesta, aportat els tres palets de productes per a les persones més necessitades d'Almenara”. El president de GFAL ha informat que “abans de realitzar les compres, vam consultar al Banc d'Aliments de l'Ajuntament d'Almenara sobre les necessitats que tenien en aquests moments, al que ens van respondre que anaven escassos de productes d'higiene personal i de neteja, així com de sucre, per la qual cosa vam correspondre amb aquesta compra per a ajudar a pal·liar les necessitats existents”.

  Des de GFAL, Santos Moreno, ha volgut agrair la col·laboració en aquesta iniciativa de totes les persones que van adquirir els més de 300 calendaris que es van imprimir, que a més portaven una rifa aparellada. Al mateix temps també ha agraït la seua col·laboració i participació als socis i sòcies de GFAL, així com a l'Ajuntament d'Almenara, on també es van vendre aquests calendaris.

  Per part seua, l'alcaldessa d'Almenara, Estíbaliz Pérez ha volgut agrair “la gran funció social que està realitzant GFAL i el seu gran compromís amb la localitat d'Almenara, que queden patents amb aquesta donació al nostre banc d'aliments, qüestió que agrairan sens dubte, els nostres veïns i veïnes més necessitats”. Pérez a més ha volgut una vegada més mostrar el seu agraïment i felicitació al GFAL per totes les exposicions, mostres, concursos i activitats que realitza en la localitat.

   

   

  Pujar