elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Falla Plaça Els Pescadors de la Platja Casablanca d'Almenara exalta a les seues falleres majors

La Falla Plaça Els Pescadors de la Platja Casablanca d'Almenara exalta a les seues falleres majors

    La falla Plaça Els Pescadors de la Platja Casablanca d'Almenara ha celebrat l'exaltació de les seues falleres majors per a aquest exercici 2019 com a preludi de la setmana fallera que començarà amb la plantà dels monuments. Enguany la fallera major és Marta Guerrero Selma, mentre que la fallera major infantil és Atenea Sáez Guerrero. El president en aquest exercici serà Josué Sáez Corral i el president infantil Josué Sáez Guerrero.

    Pel que respecta als actes, començaran amb la plantà dels monuments, tant hui com demà, per a seguir a partir de demà dilluns fins al dimarts 19 amb els dinars i sopars diaris en la carpa de la falla situada a la platja Casablanca. El dijous 14,  se li sumarà el tradicional “esmorzar de les dones”. El divendres arribarà el “sopar de l'amistat” amenitzada per Juanvi Dimension, que també amenitzarà el sopar del dissabte 16.

    Ja el diumenge 17 la fallera major infantil i el president infantil oferiran la paella fallera al migdia, a la qual seguirà un parc infantil vespertí. Finalment, el dimarts 19, dia de Sant Josep, a les 13 hores es realitzarà la tradicional ofrena, a la qual seguirà missa en la capella de la Platja Casablanca. Després arribarà el vi d'honor i la mascletà. A la nit a les 22 hores es cremarà la falla infantil i a les 23.30 la falla gran, seguida d'un castell de focs artificials.

    Pujar