elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Falla El Compromís d'Almenara celebra el dissabte l'exaltació de les seues falleres majors

La Falla El Compromís d'Almenara celebra el dissabte l'exaltació de les seues falleres majors
  • Seran María Cardona Soriano i Àngels Cardona García (Infantil) i els presidents Héctor Martínez Piña al costat de Ian Egea Rodríguez (infantil)

MÉS FOTOS
La Falla El Compromís d'Almenara celebra el dissabte l'exaltació de les seues falleres majors - (foto 2)

El saló d'actes del Centre Municipal de Cultura Paulo Freire d'Almenara acollirà dissabte que ve a les 18 hores l'acte d'exaltació de les falleres majors 2018 de la Falla El Compromís de la localitat que enguany arriba a les seues 26é aniversari. En aquesta ocasió les noves falleres majors seran María Cardona Soriano, que ocuparà el tron per tercera vegada, doncs ja va ser en 2014, 2016 i ara en 2018, que estarà acompanyada per la seua neboda Àngels Cardona García que serà la fallera major infantil 2018. Destacar que Héctor Martínez Piña repeteix un any més com a president i que el president infantil serà en 2018, Ian Egea Rodríguez. Enguany pujaran una dotzena de falleres de la Cort d'Honor a l'escenari.

Assenyalar que prèviament a l'acte la comitiva realitzarà una cercavila per a arreplegar en els seus domicilis, tant a les noves falleres majors, com també a les falleres majors sortints, que són Ariadna Llopis i Ocheda, i Ana Vicent i Escobar. El president, Héctor Martínez, ha agraït la labor d'Ariadna i Ana l'any del 25 aniversari de la falla, així com la de Jorge Parrado i García com a president infantil, al mateix temps que desitja els majors èxits a María, Àngels i Ian.

Pujar