27 de maig de 2020 27/5/20

La Falla El Compromís d'Almenara celebra el dissabte l'exaltació de les seues falleres majors

La Falla El Compromís d'Almenara celebra el dissabte l'exaltació de les seues falleres majors - (foto 1)
  • Seran María Cardona Soriano i Àngels Cardona García (Infantil) i els presidents Héctor Martínez Piña al costat de Ian Egea Rodríguez (infantil)

MÉS FOTOS
La Falla El Compromís d'Almenara celebra el dissabte l'exaltació de les seues falleres majors - (foto 2)

El saló d'actes del Centre Municipal de Cultura Paulo Freire d'Almenara acollirà dissabte que ve a les 18 hores l'acte d'exaltació de les falleres majors 2018 de la Falla El Compromís de la localitat que enguany arriba a les seues 26é aniversari. En aquesta ocasió les noves falleres majors seran María Cardona Soriano, que ocuparà el tron per tercera vegada, doncs ja va ser en 2014, 2016 i ara en 2018, que estarà acompanyada per la seua neboda Àngels Cardona García que serà la fallera major infantil 2018. Destacar que Héctor Martínez Piña repeteix un any més com a president i que el president infantil serà en 2018, Ian Egea Rodríguez. Enguany pujaran una dotzena de falleres de la Cort d'Honor a l'escenari.

Assenyalar que prèviament a l'acte la comitiva realitzarà una cercavila per a arreplegar en els seus domicilis, tant a les noves falleres majors, com també a les falleres majors sortints, que són Ariadna Llopis i Ocheda, i Ana Vicent i Escobar. El president, Héctor Martínez, ha agraït la labor d'Ariadna i Ana l'any del 25 aniversari de la falla, així com la de Jorge Parrado i García com a president infantil, al mateix temps que desitja els majors èxits a María, Àngels i Ian.

Pujar