elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La XIV edició de la Fira Comercial d'Estiu a la mar d'Almenara se celebrarà del 25 al 28 de julio

La XIV edició de la Fira Comercial d'Estiu a la mar d'Almenara se celebrarà del 25 al 28 de julio
  • Enguany els expositors se situaran en la zona de l'Oficina de Turisme

LA XIV EDICIÓ DE LA FIRA COMERCIAL D’ESTIU A LA MAR D'ALMENARA SE CELEBRARÀ DEL 25 AL 28 DE JULIOL EN EL PASSEIG MARÍTIM DE LA PLATJA CASABLANCA

Almenara, 20 de maig de 2024

La XIV edició de la Fira Comercial d’Estiu a la Mar d'Almenara se celebrarà enguany entre el dijous 25 i el diumenge 28 del pròxim mes de juliol. D'aquesta manera, ateses les demandes dels comerços locals, es retardarà respecte a les dates habituals en les edicions anteriors, passant a ser a la fi de juliol.

A més, en aquesta edició també canvia la ubicació de la Fira perquè es traslladaran els expositors i esdeveniments a la zona de l'Oficina de Turisme, sense abandonar el Passeig Marítim de la Platja Casablanca.

La Fira Comercial d’Estiu a la Mar cada any pretén ser un gran aparador del comerç local d'Almenara. En ella, al costat de la mar Mediterrània i al llarg de quatre jornades, es podran trobar les novetats i promocions dels establiments locals de diversos sectors. També hi haurà, com de costum, una àrea gastronòmica. A més, en la Fira d’Estiu a la Mar també es duen a terme activitats culturals, així com jocs infantils i desfilades de moda, tot això en un marc únic i privilegiat.

Finalment, cal recordar que hui és l'últim dia perquè els comerços interessats puguen inscriure's per a participar en la Fira. Poden informar-se en el correu turismo@almenara.es o bé en el telèfon 660 56 88 31.

Pujar