elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El dilluns 4 de marça s'obrirà el termini d'inscripció per a l'Escola de Pasqua que se celebrarà del 2 al 5 d'abril

El dilluns 4 de marça s'obrirà el termini d'inscripció per a l'Escola de Pasqua que se celebrarà del 2 al 5 d'abril
  • Es formalitzaran en el Casal Jove fins al dia 15 en horari de 9.30 a 14 hores. Els dies 5 i 12 de març s'habilitarà un horari vespertí de 17 a 19 hores

 

A partir del dilluns 4 de març estarà obert el termini per a la inscripció de les xiquetes i els xiquets que participaran en una nova edició de l’Escola de Pasqua d'Almenara, que se celebrarà del 2 al 5 d'abril en el CEIP Juan Carlos I.

Les inscripcions es realitzaran en el Casal Jove d'Almenara a partir del dilluns 4 de març en horari de dilluns a divendres de 9.30 a 14 hores. També s'habilitaran les vesprades dels dimarts 5 i 12 de març per a formalitzar inscripcions de 17 a 19 hores. El termini d'inscripcions finalitzarà el 15 de març o quan s'esgoten les places disponibles.

L’Escola de Pasqua estarà dirigida a l'alumnat entre 3 i 12 anys escolaritzat. El preu de la inscripció serà de 20 euros per a l'alumnat empadronat a Almenara i de 30 per als qui no ho estiguen. Les persones interessades podran consultar els detalls o informar-se trucant al telèfon 96 26 23 522 (Casal Jove).

L'Escola de Pasqua 2024 se celebrarà des del dimarts 2 al divendres 5 d'abril de 9 a 13 hores en el CEIP Joan Carles I de la localitat. Allí l'equip de monitors i monitores faran diverses activitats i jocs amb l'objectiu de formar en valors a l'alumnat d'una forma lúdica i educativa.

Una vegada més, l’Escola de Pasqua es du a terme amb la finalitat d'oferir des de l'Ajuntament d'Almenara alternatives per a la conciliació de la vida laboral i familiar en època de vacances.

Pujar