27 de setembre de 2020 27/9/20

El PP demana a l'alcaldessa imputada còpia de l'expedient

El PP demana a l'alcaldessa imputada còpia de l'expedient - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El PP demana a l'alcaldessa imputada còpia de l'expedient - (foto 2)

  El Grup Municipal del Partit Popular a Almenara ha sol·licitat a l'alcaldessa imputada d'Almenara còpia de l'expedient de contractació a un empleat de la Policia Local del municipi pel qual està sent investigada per la Fiscalia. La mesura s'adopta després que la regidora i portaveu del PP en la localitat, Alicia Bañuls, sol·licitara ahir mateix accedir a la documentació i la primera edil investigada permetera el seu accés sol “sota vigilància”.

  Per al Partit Popular en la població “ahir es va consumar, després del ple, una mostra més de l'opacitat i obscurantisme que imposa el PSPV en el municipi”. L'accés anunciat per la màxima autoritat local a l'expedient “solament és per a consulta, ja que ens han negat la possibilitat de fotocopiar o captar imatges de la documentació. Solament se'ns permet revisar-la i és un expedient molt extens per a sols permetre consultar-ho”.

  Per a açò, tal com ha explicat Bañuls, l'alcaldessa socialista imputada d'Almenara “ens ha col·locat vigilància” amb l'objectiu que “no es capte cap imatge ni es fotocopie l'expedient del que solament es poden prendre notes”.

  Des del Grup Municipal del PP en el municipi consideren “que la censura i el sectarisme del PSPV en el municipi, nerviós i intranquil per la investigació a la qual la Justícia està sotmetent a la seua lideresa, es tradueix en aquest tipus de comportaments, més propis d'altres èpoques que del segle XXI”.

  Per aquests motius, “com a regidors de la corporació, hem sol·licitat una còpia completa del mateix. No sabem si ens la donaran, perquè malgrat que la llei els obliga, ells li la posen per montera. Però no anem a cejar en la nostra obstinació que la falta de transparència i l'ocultació d'informació que l'alcaldessa imputada imposa a Almenara, arribe a la seua fi i els veïns tinguen l'oportunitat de conèixer tot l'ocorregut en aquest procediment denunciat per la secretària del municipi”, ha conclòs Bañuls.

  Pujar