elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Compromís denuncia la falta del pla d’evacuació dels edificis municipals d’Almenara

Compromís denuncia la falta del pla d’evacuació dels edificis municipals d’Almenara
  • Castelló ha anunciat que “proposarem en el ple una auditori de tots els centres públics del municipi per a comprovar la seua seguretat”

Més de dos mesos després de preguntar per l’estat i la seguretat dels edificis municipals d’Almenara, “no tenim resposta”, ha lamentat el portaveu de Compromís local, Quique Castelló, després de conèixer que els centres municipals “no compten amb un pla d’evacuació a l’abast davant qualsevol cas d’emergència”.

I per aquesta raó, Castelló ha anunciat que “Compromís no vol ser còmplice de res, i anem a proposar una auditoria en el proper ple dels edificis públics, i comprovar la seguretat de tots els centres municipals que hi ha en el municipi d’Almenara”.

El passat mes de desembre Compromís va preguntar per la seguretat i el pla d’evacuació dels edificis públics d’Almenara. Dos mesos després, la resposta per escrit de la senyora Pérez ha estat que “l’oficina tècnica està treballant per a localitzar el Pla d'evacuació en l'arxiu municipal”. Una resposta que “ens deixa més dubtes dels que teníem abans. Es molt poc responsable dir que estan buscant els plans d’evacuació i d’emergència dels edificis públics en l’arxiu, quan es tracta de documents que deurien estar a l’abast, i hem pogut veure en els últims dies, que malauradament pot passar qualsevol cosa en els edificis”, ha apuntat el portaveu de Compromís.

Castelló ha insistit que “actualment hi ha edificis públics on estan treballant persones del nostre poble, on es realitzen activitats a les que acudeixen els veïns i veïnes del nostre municipi”, i que “segons dona a entendre la resposta de la senyora Pérez, l’ajuntament no disposa d’un pla d’evacuació o d’emergència que estiga a l’abast, en cas de que siga necessari, i pensem que això és una irresponsabilitat”.

El portaveu valencianista ha lamentat “la deixadesa d’un govern que s’ha dedicat a altres coses que no és treballar pel seu municipi, i en concret, per la seguretat i manteniment dels edificis municipals”.

Pujar