elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Compromís per Almenara obri un procés participatiu per recollir propostes de la ciutadania

Compromís per Almenara obri un procés participatiu per recollir propostes de la ciutadania
  • Compromís busca ampliar el seu programa polític mitjançant un procés participatiu en línia i incidir en la seua obertura per transcendir les sigles

MÉS FOTOS
Compromís per Almenara obri un procés participatiu per recollir propostes de la ciutadania - (foto 2)

Tal com va anunciar Compromís per Almenara, la formació ha iniciat un procés d’obertura i evolució amb l’objectiu de transcendir les sigles i ampliar el seu programa a Almenara. En eixe sentit, els sobiranistes han engegat un procés participatiu en línia per tal que la ciutadania puga fer arribar les seues propostes. A més, Compromís per Almenara té pensat dur a terme una ronda de contactes presencials de manera que “el procés siga el més ample possible, volem escoltar fins i tot aquelles veus més crítiques amb nosaltres i mirar de donar resposta a la majoria d’Almenara”, expliquen des de Compromís. 

Els sobiranistes, per tant, no es tanquen a res i fan un pas ferm per transcendir les sigles i arribar a més gent. Compromís per Almenara ha anunciat que el procés d’escolta a la ciutadania s’allargarà, fins i tot, més enllà del seu congrés local. Es tracta, per tant, d’una estratègia a llarg plaç i que forma part ja del procés d’obertura de l’organització. “Tenim una legislatura molt difícil encara per davant, on hem d’apropar-nos als acords enlloc de generar més soroll. Per a tal cosa, per acordar a favor d’Almenara, cal obrir les orelles i escoltar al poble”, incideixen els municipalistes.

Jornada municipalista de primavera: treball i territori
Compromís per Almenara està preparant ja la seua Jornada Municipalista de Primavera, després de l’èxit de la cita en hivern sobre cultura i patrimoni. L’acte tindrà lloc durant el primer cap de setmana de juny i es realitzarà a Casablanca, a l’Edifici Miguel Hernández. En aquesta ocasió, la coordinadora de la Jornada Municipalista serà la regidora, Maria José Mateu Faet, i es parlarà d’economia, ocupació i territori.

Pujar