elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Comencen els tallers mariners a la platja Casablanca d'Almenara

Comencen els tallers mariners a la platja Casablanca d'Almenara
  • Són una de les novetats de les activitats programanes en “A l’Estiu, Cultura”, organitzades entre l'Ajuntament d'Almenara i el Centre de FPA Paulo Freire

MÉS FOTOS
Comencen els tallers mariners a la platja Casablanca d'Almenara - (foto 2)
Comencen els tallers mariners a la platja Casablanca d'Almenara - (foto 3)

Ja estan en marxa els Tallers Mariners el Centre Social Miguel Hernández de la Platja Casablanca d'Almenara. Una activitat per a xiquets i xiquetes de 4 a 12 anys amb manualitats, jocs i activitats diverses, que es presenta com una de les novetats de la programació denominada “A l’Estiu, Cultura” organitzada entre la regidoria de Cultura de l'Ajuntament d'Almenara juntament amb el Centre de Formació de Persones Adultes Paulo Freire de la localitat.

A més en l'àmbit infantil també s'estan realitzant cursos i tallers d'informàtica, guitarra i ukelele, així com de pintura i manualitats, que es desenvoluparan també en el Centre Social Miguel Hernández. També hi ha classes de Funky Hip hop per al grup d'edat comprés entre 6 i 17 anys.

Pel que respecta a les activitats per a adults, destacar que també estan realitzant classes de guitarra i ukelele en el Centre Social Miguel Hernández de la Platja Casablanca. A més, en el Passeig Marítim s'estan realitzant les classes de ioga matutines, mentre que al pati de l'IES Almenara es realitzen les tradicionals classes de zumba, així com les de cardiofitness.

Pujar