elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Més d'un centenar de persones participaran en el sopar de Cap d'Any d'Almenara

Més d'un centenar de persones participaran en el sopar de Cap d'Any d'Almenara
  • Posteriorment hi haurà una festa amb els DJ Ángel Vidal i Serrano

Més d'un centenar de persones participaran en el primer sopar de Cap d'any que organitza l'Ajuntament d'Almenara a través de la Regidoria de Festes i que se celebrarà el 31 de desembre en el Poliesportiu. El sopar serà de “pa i porta” i en aquest cas des del consistori s'aportarà per a totes les persones inscrites de manera gratuïta el cotilló per a la celebració, així com les cadires i taules per al sopar.

A més, per a donar la benvinguda al 2023 l'Ajuntament d'Almenara també proporcionarà taronges a totes les persones assistents amb l'objectiu de secundar i visibilitzar d'aquesta manera al sector citrícola, que tan important és per a la localitat. Les campanades es retransmetran en directe a través d'una pantalla.

Després del sopar, la festa continuarà des de les 00.30 hores en la Carpa instal·lada en la zona annexa amb una discomòbil a càrrec de DJ Ángel Vidal i DJ Serrano.

La regidora de Festes, Débora Marín, ha destacat que “enguany hem volgut iniciar la celebració del Cap d'any amb un sopar de “pa i porta” per a gaudir sense eixir d'Almenara, que será un bon moment per a fer encàrrecs en els diversos locals d'Almenara que cuinen menús per a l'ocasió”. Al mateix temps “també hem volgut visibilitzar al nostre sector citrícola, amb el que també repartirem taronges per a les campanades”.

Igualment, “com en els anys anteriors a la pandèmia, celebrarem el nou any amb una discomòbil amb Serrano i Ángel Vidal per a oferir una alternativa d'oci en la localitat sense haver d'agafar l'automòbil, i a la qual podrà assistir tota aquella persona que ho desitge”.

Pujar