elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La campanya de Nadal del comerç local d'Almenara es desenvoluparà del 18 de desembre al 5 de gener

La campanya de Nadal del comerç local d'Almenara es desenvoluparà del 18 de desembre al 5 de gener
  • Es sortejaran 2000 euros repartits en diversos premis entre els qui completen les targetes que acreditaran les compres en els establiments adherits

L'Ajuntament d'Almenara a través de l'àrea de Turisme i Comerç està ultimant tots els detalls per a la campanya comercial de Nadal d'enguany, que portarà per lema “Per Nadal compra al Comerç Local” i que començarà el dilluns 18 de desembre, just després de la Fira de Comerços i Associacions i es prolongarà fins al divendres 5 de gener de 2024. En aquesta campanya se sortejaran fins a 2.000 euros repartits en diferents premis. Els comerços interessats encara podran adherir-se a la campanya, el termini d'inscripció de la qual conclourà el dilluns 11 de desembre.

Enguany canviarà el sistema de premis de la campaña, ja que es repartirà una targeta que haurà de contindre els segells de cinc establiments adherits a la mateixa en els quals s'haja realitzat una compra mínima de 10 euros.

Estes targetes es podran depositar entre el 18 de desembre i el 5 de gener en una urna situada en el Molí d’Arròs. Les persones que depositen aquestes targetes podran optar en el sorteig que es realitzarà posteriorment a un primer premi de 500 euros, dos de 250, 5 de 100, i 10 de 50. A més, les 200 primeres persones que depositen les seues targetes en l'urna rebran un regal de manera directa.

La regidora de Turisme i Comerç, Alicia Paricio, ha destacat que “un any més apostem per esta campanya comercial que té com a objectiu fomentar les compres nadalenques en el comerç de proximitat, a les botigues d'Almenara, per a potenciar així un dels nostres sectors bàsics, fomentant els nostres establiments i la creació de llocs de treball”.

Alicia Paricio, per tant ha animat “a realitzar les compres sempre a les nostres botigues, en el comerç local d'Almenara, perquè es pot trobar de tot sense haver d'eixir de la localitat, i tot això en uns establiments que ofereixen proximitat, qualitat i confiança”.

Pujar