28 de novembre de 2020 28/11/20

Més de 600 bombos i tambors sonen per les calles d'Almenara

Més de 600 bombos i tambors sonen per les calles d'Almenara - (foto 1)
  • La localitat acull la XXI Exaltació Provincial del Bombo i Tambor

Més de 600 bombos i tambors estan sonant durant la jornada de hui a Almenara amb motiu de la celebració de la XXI edició de l'Exaltació Provincial del Bombo i Tambor, que per primera vegada s'està celebrant a Almenara sota l'organització de l’Associació Cultural de Tambors i Bombos d’Almenara. La cita  obrirà totes les exhibicions i exaltacions que se celebren al llarg d'enguany per part de municipis i agrupacions pertanyents a l'Associació de Bombos i Tambors de la Província de Castelló.

Amb els 600 participants, procedents de 22 confraries i associacions de tota la província, des de Vinaròs fins a Almenara, aquest matí ha donat el toc d'eixida l'alcaldessa de la localitat,Estíbaliz Pérez, per a iniciar de manera conjunta un recorregut pel nucli històric del municipi al so del toc provincial.  La desfilada de la comitiva ha acabat a l'Auditori Vicente Casanova Rebollar on després dels parlaments, la diputada provincial de Cultura, Ruth Sanz, s'ha encarregat de realitzar el toc d'inici del segon acte del programa, els tocs preparats agrupació per agrupació.

Després del dinar de germanor,  els bombos i els tambors tornaran a prendre el protagonisme,  en aquest cas les 22 associacions i confraries participants desfilaran des de la  plaça de l'Església una a una, ja no de manera conjunta, i amb toc lliure faran un recorregut urbà fins a arribar a la Plaça del Mercat on finalitzaran el toc que estaven realitzant. Allí es realitzarà l'acte de clausura, en el qual l'alcaldessa, Estíbaliz Pérez dirigirà unes paraules als participants. 

 

MÉS FOTOS
Més de 600 bombos i tambors sonen per les calles d'Almenara - (foto 2)
Més de 600 bombos i tambors sonen per les calles d'Almenara - (foto 3)
Més de 600 bombos i tambors sonen per les calles d'Almenara - (foto 4)
Més de 600 bombos i tambors sonen per les calles d'Almenara - (foto 5)
Més de 600 bombos i tambors sonen per les calles d'Almenara - (foto 6)
Més de 600 bombos i tambors sonen per les calles d'Almenara - (foto 7)
Més de 600 bombos i tambors sonen per les calles d'Almenara - (foto 8)
Més de 600 bombos i tambors sonen per les calles d'Almenara - (foto 9)
Més de 600 bombos i tambors sonen per les calles d'Almenara - (foto 10)
Més de 600 bombos i tambors sonen per les calles d'Almenara - (foto 11)
Pujar