elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Almenara recuperará el lliurament de regals pels Reis Mags després de la pandèmia

Almenara recuperará el lliurament de regals pels Reis Mags després de la pandèmia
  • La cavalcada transcorrerà des del Molí d’Arròs fins al Centre FPA Paulo Freire

L'Ajuntament d'Almenara està ultimant els preparatius per a l'arribada dels Reis Mags d'Orient dijous que ve, dia 5, a la localitat. Enguany, a més de la tradicional cavalcada, es recuperarà el lliurament de regals en la Sala d'actes del Paulo Freire, que no s'havia realitzat en les anteriors edicions a causa de la pandèmia.

Els actes començaran a les 17.30 hores amb l'adoració i cant de nadales a l'Església, per a després, a les 18.30 començar la cavalcada en si des del Molí d’Arròs. Un any més, la cavalcada comptarà amb animació i els reis recorreran l'Avinguda País Valencià en carruatge fins a arribar Centre FPA Paulo Freire on l'alcaldessa els entregarà la clau que obri les cases de tota la localitat per a posteriorment començar el repartiment de regals. En la cavalcada col·laboraran els Quintos dels 27 anys, els Quintos 2023 i Recull.

Destacar que prèviament, el dimecres 4, entre les 11 i les 13 hores al matí i entre les 17 i 19 hores a la vesprada la Sala d'actes del Paulo Freire estarà obert només per a aquells pares i mares que vulguen “ajudar” als reis en els preparatius del repartiment.

Pujar