elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Almenara recupera després de la pandèmia la festa de cap d’any per a donar la benvinguda al 2023

  • Una carpa en el recinte firal acollirà una macrodiscomòbil amb els dj locals Ángel Vidal i Serrano

L'Ajuntament d'Almenara recuperarà després de la pandèmia la festa per a donar la benvinguda a l'any 2023 que tan bon acolliment va obtindre en la localitat en les últimes edicions. Així ja s'està ultimant l'operatiu per a la macrodiscomòvil de la festa de cap d’any”que començarà a les 00.30 hores, una vegada passen les campanades, que estarà a càrrec de dos prestigiosos dj locals com són Ángel Vidal i Serrano. La festa tindrà accés lliure.

La festa de cap d’any se celebrarà en el recinte firal (aparcament municipal) on s'instal·larà una carpa per a tal efecte. A més la discomòbil comptarà amb pantalles gegants, il·luminació espectacular, i moltes sorpreses. També hi haurà servei de barra.

L'alcaldessa d'Almenara, Estíbaliz Pérez, ha destacat que “després de la pandèmia recuperem aquesta celebració que ja s'estava consolidant en la localitat amb èxit i que ofereix una alternativa d'oci en el municipi per a donar la benvinguda a l'any nou, prop de casa i sense haver d'agafar el vehicle, entre altres qüestions”.

 

Pujar