elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Almenara recupera el concurs de decoració de façanes i balcons nadalenc

Almenara recupera el concurs de decoració de façanes i balcons nadalenc
  • També es convoca una nova edició del concurs de decoració d'aparadors dirigit als comerços locals

MÉS FOTOS
Almenara recupera el concurs de decoració de façanes i balcons nadalenc - (foto 2)
Almenara recupera el concurs de decoració de façanes i balcons nadalenc - (foto 3)
Almenara recupera el concurs de decoració de façanes i balcons nadalenc - (foto 4)

L'Ajuntament d'Almenara ha recuperat per al pròxim Nadal el concurs de decoració de balcons i façanes destinat a fomentar la decoració exterior dels habitatges o jardins de les vivendes durant els dies festius. A aquest efecte s'oferirà un primer premi de 80 euros, un segon de 50 euros i un tercer de 30.

Les persones interessades a participar en el concurs de decoració de balcons i façanes podran inscriure's de manera gratuïta fins al 9 de desembre en el correu electrònic lmarin@almenara.es o bé trucant al telèfon 962 62 33 45.

Per a la decoració podrà utilitzar-se qualsevol tipus d'element visual, de so o audiovisual que es considere oportú. El jurat valorarà el disseny, l'originalitat, la il·luminació, el foment dels valors locals, la quantitat i tipologia de materials reciclables utilitzats i el contingut didàctic del projecte. Els elements decoratius hauran d'estar instal·lats com a mínim fins al 5 de gener de 2023.

CONCURS D'APARADORS

D'altra banda, un any més, s'ha convocat el tradicional concurs de decoració d'aparadors nadalenc amb l'objectiu de promoure la creativitat dels comerciants a l'hora de presentar i exposar els seus productes perquè siguen atractius per als veïns, veïnes i clients, amb la finalitat d'impulsar els establiments de la localitat. S'estableix un primer premi de 200 euros i un segon de 100.

Podran participar tot els establiments comercials oberts al públic, tant a Almenara com a la Platja Casablanca. Les botigues interessades podran inscriure's en el concurs fins al divendres 9 de desembre de 2022 a través del correu electrònic lmarin@almenara.es o trucant al telèfon 962 62 33 45.

Els aparadors hauran d'estar decorats com a mínim fins al 22 de desembre de 2022. Per a la decoració es podrà usar qualsevol element visual, de so o audiovisual que l'establiment considere oportú. El jurat valorarà especialment el disseny, l'originalitat, la il·luminació, el foment dels valors locals, la quantitat i tipologia de materials reciclables utilitzats i el contingut didàctic del projecte.

Pujar