elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Almenara lliura els 38 premis de la Ruta de la Tapa 2023

Almenara lliura els 38 premis de la Ruta de la Tapa 2023
  • Enguany han participat 7 bars i restaurants de la localitat

El Saló de Plens de l'Ajuntament d'Almenara va acollir ahir l’acte d’entrega dels premis de la Ruta de la Tapa de la localitat d'enguany, celebrada recentment, en la qual han participat set locals del municipi com són el Xiringuito Al Lio Bar, el Rincón de Juan, Hamburgueseria La Muralla, el Restaurant Nou Mosset, Heladería Miada, Bar Els Cristals, i Restaurante El Ancla de Irina. La Regidoria de Turisme i Comerç s'ha encarregat de l'organització de la Ruta de la Tapa que ha comptat amb el patrocini de Cerveza Mahou.

En total s'han sortejat i entregat fins a 38 premis diferents entre totes aquelles persones que han completat el tapaport d'aquesta edició. El primer premi de 1.500 euros oferit per l'Ajuntament d'Almenara ha correspost a Anna Cardona Fernández. Els altres premis, tant econòmics com en productes, han sigut oferits per empreses i comerços col·laboradors. En les xarxes socials municipals i les de la Regidoria de Turisme es pot trobar el llistat de guanyadores, guanyadors, premis i empreses i comerços col·laboradors.

L'alcaldessa d'Almenara en funcions, Estíbaliz Pérez, ha agraït un any més “la implicació dels bars i restaurants d'Almenara en la celebració de la Ruta de la Tapa, així com també de totes les persones participants que han acudit als locals, i com no, de tots els comerços, entitats i empreses que han col·laborat en els premis que s'han repartit”. Al mateix temps, també ha felicitat les guanyadores i als guanyadors dels premis.

Pujar